E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonluk kutlamalarını iptal ettiler---

Şampiyonluk kutlamalarını iptal ettiler

Şampiyonluk kutlamalarını iptal ettiler
12 Mayıs 2013 - 14:09 borsagundem.com

UltrAslan, Hatay'da meydana gelen patlamalar sonucunda kutlama organizasyonlarını iptal etti.

Galatasaray'ın en önemli taraftar grubu olan UltrAslan, Hatay'da meydana gelen patlamalar sonucunda kutlama organizasyonlarını iptal etti. Taraftar grubunun bu duruşu, resmi siteleri aracılığıyla duyuruldu.
İşte sarı-kırmızılı taraftar temsilcilerinin yaptığı o açıklama metni:
"Reyhanlı/Hatay'da meydana gelen patlama sonucunda ülke olarak yasta olduğumuz bu günde organizasyonlarımızı İPTAL etme kararı aldık. Bugün, gün içerisinde duyurusunu yaptığımız takım uğurlama organizasyonumuz, Yurtiçi ve Yurtdışında temsilciliklerimizin günler öncesinden hazırladığı şampiyonluk organizasyonlarımız İPTAL edilmiştir.
Fenerbahçe maçı seremonisinde ise futbolcularımız ellerini Hatay'da ki şehitler ve tüm şehitlerimiz için ellerini kalbine koyacak... Bu vesile ile tekrardan, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Ulusumuza ve kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz... Yaralanan vatandaşlarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyoruz..."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)