E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonluk Trabzon’a verilsin---

Şampiyonluk Trabzon’a verilsin

Şampiyonluk Trabzon’a verilsin
31 Temmuz 2011 - 13:06 borsagundem.com

Bordo mavililerde başkan Şener’in ardından asbaşkan Nevzat Şakar’ın serbest bırakılması Trabzon medyasını harekete geçirdi

FUTBOLDA şike soruşturması başladığı günden bu yana F.Bahçe aleyhine manşetler atan Trabzon yerel medyası, dün attıkları çarpıcı başlıklarla yine gündem yarattı. Önceki gün Emenike’nin satılmasını “Bank Asya hazırlığı” olarak nitelendiren Trabzon basını, dün de asbaşkan Nevzat Şakar’ın serbest bırakılmasının ardından aklandıklarını ifade ettikleri haberlerde, şampiyonluk kupasını istediler. Basın, Futbol Federasyonu’nu da eleştirdi.Kuzey Ekspres, “Daha ne bekliyorsunuz? Verin artık şu şampiyonluğu” başlığını atarken, İlkhaber, “Artık tamamen aklandık. Kupamızı verin”, Karadeniz ise “Ve Trabzon tertemiz” başlığıyla haberi duyurdu.
Halil görev bekliyor
TRABZON’da, teknik direktör Şenol Güneş’in Benfica karşılaşmasında forvette Henrique ve Burak Yılmaz’ın yanı sıra, ilk maçta forma vermediği Halil Altıntop’u da görevlendirmesi bekleniyor. 2-0’ın rövanşında mutlaka goller bulması gereken bordo-mavili takımda Güneş, Halil Altıntop ile forveti güçlendirmesi halinde Benfica maçında ikinci yarıda oyundan aldığı Alanzinho’yu yedek kulübesinde oturtacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bize ne be31 Temmuz 2011 21:14

    cin trabzon ve maceraları : ts topu at. tut karabük tut. ts ip atla, koş sadri koş. sadri şıke yap. beceremem nevzat beceremem. kupa bize verilsin. olmaz ts olmaz.

  • lazlaya31 Temmuz 2011 14:15

    tspor a şampiyonluk yakışmaz, anadolu takımları gönül şikesi yapıyor tspor maçlarına yatıyor. dayanışma içinde istanbul takımlarına özellikle de fenerbahçeye karşı mücadele veriyorlar ve buna da adalet mi diyorlar ? aklandınız yani. önce hakedin delikanlı olun.

  • Can Arat31 Temmuz 2011 14:11

    Lazların kafası bu kadar çalışıyor...

  • sasa31 Temmuz 2011 13:17

    bence trabzona aldığı yeter çok da yakıştı 3/1

  • metin mert31 Temmuz 2011 13:14

    verin verin..bu son olur baska türlü sampiyon olamazlar bu son şans

  • adnan31 Temmuz 2011 13:11

    EVET FENERASYON BİRANÖNCE VERMELİ ŞAMPİYONLUĞU ADALET EN İLKEL TOPLUMLAR DA BİLE KUTSALDIR

  • adanalı31 Temmuz 2011 13:11

    alın size kollll böreği titrek hamsiler.siziiiii...ne kadar karaktersizmişsiniz be...