E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaVadeli İşlem BorsasıSanal portföy yarışma ödülleri verildi---

Sanal portföy yarışma ödülleri verildi

Sanal portföy yarışma ödülleri verildi
20 Nisan 2011 - 15:37 borsagundem.com

Vadeli İşlem Borsası (VOB) tarafından yapılan VOBXGAME Sanal Protföy Performans Yarışması' ödülleri verildi

Vadeli işlem sözleşmelerinin daha iyi anlaşılabilmesi için Vadeli İşlem Borsası (VOB) tarafından yapılan VOBXGAME Sanal Protföy Performans Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.
VOBXGAME Simülasyonuna kayıt yaptıran 2 bin 384 yatırımcı, 1-31 Mart günleri arasında toplam yedi kategoride en yüksek getiriyi elde etmek için yarıştı. Her katılımcı yarışmaya 100 bin liralık sanal portföyle başladı. Yarışmacılar, endeks, döviz ve altın vadeli sözleşmelerinde gerçek zamanlı fiyatlarla işlem yaptılar.
31 Mart'ta seansın bitmesiyle sonuçlanan yarışmayı, 100 bin liralık portföyünü 332 bin 700 liraya yükselten bankacı Ekrem Şakir kazandı.
Genel klasman ve kategori birincilerine ödül plaketleri bugün Ticaret Borsası'nda düzenlenen törenle verildi.
Törende konuşan VOB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, VOB'u daha geniş kesimlere tanıtmak ve bilinçli yatırımı özendirmek için bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirtti.
Daha sonra genel sıralama bazında birinci olan Ekrem Şakir, ikinci Yasin Özmen, üçüncü Ülkü Ulusoy'a plaket ve ödülü verildi.
Kategori dalında da derece giren yedi yarışmacı plaket ve ödüllerini aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman Çakal20 Nisan 2011 23:27

    Bu yarışmaya ben de katıldım ve 100 bin tl sanal pörtföyümü 148 bin yaparak tamamladım. Bu sonuç ile memur/ücretli kategorisinde 3. genel sıralamada ise 9. olmam gerekiyordu. Ama bu sıralarda kendimi göremedim. Yani bu işte bir iş var. Acaba bir dolap mı döndü?

  • ali veli20 Nisan 2011 19:57

    ödülün ne oldugundan ndn bahsedilmemiş??