E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiSAP İş Çözümleri Zirvesi’nde---

SAP İş Çözümleri Zirvesi’nde

SAP İş Çözümleri Zirvesi’nde
23 Mayıs 2012 - 12:10 borsagundem.com

Milyonlarca müşteriye, kişiye özel hizmet sunmanın anahtarı İş Çözümleri Zirvesi’nde

Günümüz şirketlerinin zamanın ruhunu yakalayıp, büyüme ve karlılıklarını artırmalarının yolu, sosyal medyada milyonlarca kişiye ulaşmaktan ya da bir mobil uygulama yapmaktan çok daha ötesini gerekli kılıyor. Tüm kuruluşlar için kritik bir noktada bulunan Müşteri İlişkileri Yönetimi, İnsan Kaynakları ve Tedarik Zinciri iş alanlarını merkeze alan İş Çözümleri Zirvesi'ni 15 Mayıs Salı günü düzenleyen SAP, bu etkinliğiyle “işin sırrını” Türkiye’nin önde gelen şirketleriyle paylaştı.
Müşteri deneyimini avantaja çevirmek, İK alanında 2020 trendleri, tedarik zincirinde yeni yaklaşımlar gibi konu başlıklarıyla geleceğe kapı aralanan etkinliğe, Gartner’ın alarm verdiği sosyal CRM girişim alanında şirketlerin BT yatırımlarından nasıl gerçek bir geri dönüş alabileceğini gösteren sunumlar damgasını vurdu. Dahası, SuccessFactors ile insan kaynakları yönetimi alanında son dönemin en heyecan verici satın almasını gerçekleştiren SAP, zirveyle SuccessFactors’ı Türkiye’de ilk kez sektörle buluşturdu.
Hızla değişen dünya ve artan rekabet şirketleri de yeni arayışlara ve hızlı adımlar atmaya zorluyor. Fakat, günümüz şirketleri için zamanın ruhunu yakalayıp, büyüme ve karlılıklarını artırmalarının yolu, sosyal medyada milyonlarca kişiye ulaşmaktan ya da bir mobil uygulama yapmaktan çok daha ötesini gerekli kılıyor. Gartner’ın Mayıs ayında açıkladığı raporda Fortune 1000 şirketlerinin 2012’nin sonuna dek sosyal CRM girişimlerinden bekledikleri oranda bir geri dönüş alabilmelerinin sırrı; CRM uygulamalarını ölçülebilir iş hedeflerine bağlamak ve sosyal medyayı şirketin CRM süreçlerine tam anlamıyla entegre etmek olarak tanımlanıyor. Yeni teknolojilere adaptasyonun yanında, bu teknolojilerden gelen devasa verileri kişiye özel hizmet sunulabilecek anlamlı bilgilere dönüştürmenin şart olduğunu bilen SAP, bu amaçla, 15 Mayıs Salı günü İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği İş Çözümleri Zirvesi’yle “işin sırrını” Türk iş dünyasıyla paylaştı.
BT açılımı yönetim kurulundan başladı
İş Çözümleri Zirvesi’nin açılışı yeni teknoloji yatırımları planlayan bir şirketin Yönetim Kurulu toplantısı örneklenerek başladı ve bu toplantı aracılığıyla yöneticilere dünyadaki yenilikleri şirket stratejileriyle nasıl entegre edebilecekleri gösterildi. Bulut bilişim, mobilite ve sosyal medyanın İnsan Kaynakları, Tedarik Zinciri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi alanlarındaki yenilikçi kullanımlarına da yer veren İş Çözümleri Zirvesi, iş süreçlerine yönelik hızlı ve inovatif çözümler sunan teknolojilerin şirketlerin başarısına yaptığı katkıları da gözler önüne serdi. Bu çerçevede, Zorlu Holding, Enerjisa Başkent Elektrik, Borusan Makina, Efes Türkiye, İhlas Holding, Eczacıbaşı Yapı Grubu ve Boydak Holding başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen kurumlarının yeni nesil İnsan Kaynakları, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Tedarik Zinciri Yönetimi uygulamaları katılımcılarla özel olarak paylaşıldı.
SAP EMEA İş Çözümleri Direktörü Enrico Manzi’nin “Müşteri Deneyimini Avantaja Çevirmek” ve SAP Güney Avrupa ve Gelişen Pazarlar İK Çözüm Direktörü Carlos Diaz’ın 10 yıl sonrasına ışık tutan “İK 2020: Trendleri Aydınlatmak” konulu sunumlarına da ev sahipliği yapan İş Çözümleri Zirvesi’nde, SAP EMEA Tedarik Zinciri İş Geliştirme Müdürü Jan Heerema’nın “Tedarik Zincirinde Yeni Yaklaşımlar” adlı özel oturumu da katılımcılardan büyük ilgi gördü.
Müşteri İlişkileri Yatırımından Kâra Geçmenin Yolu SAP CRM
Verimlilik, maliyetler ve karlılık göz önüne alındığında günümüz şirketleri için kritik bir noktada bulunan Müşteri İlişkileri Yönetimi, İnsan Kaynakları ve Tedarik Zinciri olarak üç önemli iş alanını merkeze alan İş Çözümleri Zirvesi, dünyadaki en son gelişmeleri bu alanlarda uzmanlaşmış yöneticiler ile paylaştı. Özellikle pazarlama ve yeni ürün geliştirme konularında şirketlerin en önemli gücü olan Müşteri İlişkileri Yönetimi teknolojileri, kişiselleştirilmiş hizmet ve ürün sunarak şirketleri rekabette öne geçiriyor. Örneğin bir banka, müşterisinin sosyal medya araçlarında medeni halini değiştirdiğini öğrenerek hızla o kişiye özel bir kredi teklifinde bulunabiliyor.
SuccessFactors Türk iş dünyasıyla ilk kez buluştu
Günümüz iş dünyasında yetenekli insan kaynağı, özellikle rekabetin yoğun olduğu sektörlerde şirketler için daha da fazla önem taşıyor. İhtiyaç duyduğu yüksek kabiliyetli insan kaynağına sahip olmak, inovasyonu sürekli kılmak ve rekabette ön plana çıkabilmek için önkoşulu oluşturuyor. İş Çözümleri Zirvesi, insan kaynakları uygulamaları alanında geleceğe yönelik stratejilerin paylaşılmasının yanı sıra sektöre örnek olan mevcut uygulamaları sergilemesiyle de İK sektörü yöneticilerinin ilgi odağı oldu.
Ayrıca SuccessFactors ile insan kaynakları yönetimi alanında son dönemin en heyecan verici satın almasını gerçekleştiren SAP, zirveyle SuccessFactors’ı ilk kez Türk iş dünyasıyla buluşturdu. SAP, İK çözümlerinde dünya lideri konumunda bulunuyor. Dünya çapında 15 milyon çalışanın maaşları, izinleri, performans ölçümleri, bordroları gibi tüm bilgileri bulut dünyasının en güçlü insan kaynakları süreçlerini yöneten sistemi olan SuccessFactors ile yönetiliyor. Dünyanın dev markalarının tercih ettiği SuccessFactors’ın avantajları, zirvede doğrudan sistemi kullanan şirketler tarafından anlatıldı.
Zincirinin Her Halkası Güçlü Şirketler
En iyi şartlarda tedarik edilecek bileşenlerin optimum şekilde üretim sürecine dahil edilmesi ve bu sırada üretimdeki diğer süreçlerin verimli biçimde çalışması, şirketlerin başarısı için büyük önem taşıyor. Tedarik Zinciri Yönetimi, iyi bir fikrin müşterinin eline ulaşmasına ve hatta müşteri memnuniyetine kadar uzanan zorlu bir yol izliyor. Müşteri odaklı ve dikey olmayan bir iş anlayışının temelinde bulunan yeni nesil tedarik zinciri yönetim sistemleri de tam da bu noktada Türkiye’de ve dünyada başarı hikayeleri için zemin oluşturan çözümler sunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)