E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSaraçoğlu'nda olaylar çıktı---

Saraçoğlu'nda olaylar çıktı

Saraçoğlu'nda olaylar çıktı
21 Temmuz 2011 - 22:08 borsagundem.com

Basın mensuplarına madeni para ve pet şişe atmaları üzerine basın tribünündeki ve saha içindeki basın mensupları dışarı çıkartıldı

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçı esnasında taraftarların, basın mensuplarına madeni para ve pet şişe atmaları üzerine basın tribünündeki ve saha içindeki basın mensupları dışarı çıkartıldı.
Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile yaptığı hazırlık maçını izlemek üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan basın mensupları, taraftarların yoğun tepkisi ve attıkları yabancı maddeler nedeniyle tribünden çıkarıldı.
Karşılaşmanın başlamasına az bir süre kala İslam Çupi Basın Tribünü'nün çevresindeki taraftarların medya mensuplarına yönelik protestolarına zaman zaman bütün stat katıldı.
Takımların seremoni için sahaya çıkmalarıyla bir ara kesilen tepki maç başladıktan sonra da devam etti.
Basın mensuplarına “Stadı terk edin” şeklinde bağıran ve küfürler eden taraftarlar bir süre sonra tribüne doğru dolu su bardak ve şişesi, çakmak ve para gibi yabancı maddeler atmaya başladı.
Taraftarın tepkisi üzerine basın tribünü çevresindeki özel güvenlik elemanı ve polis ekipleri sayısı artırılırken, çok sayıda gazeteci tribünü terk ederek, tribünün arka bölümündeki salona geçti.
Taraftarların tepkileri artarak devam ederken basın tribününe çıkan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, tribünde kalan diğer basın mensuplarına içeri geçmeleri konusunda ricada bulundu.
Maçı izlemeye gelen çok sayıda Ukraynalı gazeteci olayı şaşkınlık ve korkuyla izledi. Ukraynalı gazeteciler de salona geçtiler.
Taraftarların tepkilerinden saha içinde çalışan foto muhabirleri de nasibini alırken, üzerlerine yabancı maddeler atılan foto muhabirleri, kapalı çalışma alanlarına dönmek zorunda kaldılar.
Basın mensupları karşılaşmayı salondaki televizyonlardan takip ediyor. Fenerbahçe taraftarları, boşaltılan basın tribününe Aziz Yıldırım resmi koyuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 21 Temmuz 2011 23:37

    İşte bunu hem suçlu ve hem de güçlü olmak denilir. şikeyi yapan senin takımın, basınla alıp veremeyeceğin ne. kaldı ki en başta hürriyet gazetesi olmak üzere bir çok kasteci fb küme düşürülmesin diye yırtınıyor. ne yapsanız küme düşeceksiniz. böyle trübün agalığı ile mi küme düşürülmenizi önleyeceksiniz. fb küme düşürülecek ki, bu ülke şike belasından kurtulsun ebediyyen. aksi halde şike yasallaşır ve Türkiyede oynanacak futbol da soytarı bir futboldan öteye geçemez. siz gazetecilere kızacağınıza, başkanınıza, yöneticilerinize, teknik adamlarınıza kızın, zira şikeyi pervasız bir şekilde yapanlar onlar. diğer kesin delilleri bir yana bırakın da anlatın bana bakıym, ikinci yarı 34 maçın 51 puanının 49 puanı şikesiz nasıl alınıyormuş. var mı, bırakın Türkiyeyi dünyada böyle bir olay. F.BAHÇE KÜME DÜŞÜRÜLECEKTİR, ŞİKE DE EBEDİYYEN SONA ERECEKTİR. İTALYANLAR JUVENTÜS VE FİORANTİNAYI NASIL KÜME DÜŞÜRDÜLER. JUVENTÜSÜ BIRAKIN KENARA DA SENİN, SİZİN F.BAHÇENİZ FİORANTİNADAN DAHA MI BÜYÜK BİR KULÜPTÜR. Hem şike yapacaksınız ve hemde trübün agalığı. yok ya. utancınızdan susmanız gerekirken, bir de üste çıkmak istiyorsunuz. haddinizi aşıyorsunuz. geçtiğimiz sezon yaptığınız şike ile aldığınız çakma şampiyonluk yetmedi şimdi de küme dürürülecek f.bahçenin küme düşürülmemesi için aklınızca göz dağı veriyorsunuz, ama kime. yazıklar olsun. isterseniz gelecek yıllar hiç maç oynanmadan bütün kupaları f.bahçeye versinler ha ne dersiniz. ne farkı var geçen sene yaptığınız şike ile elde ettiğiniz çakma şampiyonluktan. yönetim olarak f.bahçe sınıfta kaldı ve maalesef siz de taraftar olarak sınıfta kalmak için yırtıyorsunuz kendinizi. siz bilirsiniz.