E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarıgül CHP için son sözü söyledi---

Sarıgül CHP için son sözü söyledi

Sarıgül CHP için son sözü söyledi
13 Ağustos 2013 - 11:07 borsagundem.com

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'li Gürsel Tekin'in 'CHP'ye geçecekse artık bir karar vermeli' sözlerine yanıt verdi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin 'in açıklamalarına yanıt verdi. "Benim bir yere gelmem önemli değil. Bana herhangi bir şeyde ihtiyaç duyuluyorsa Türkiye Değişim Hareketine ihtiyaç duyuluyorsa Mustafa Sarıgül herhangi bir yerde göreve çağrılıyorsa bunu değerlendirmek lazım" diyen Sarıgül şunları söyledi:
"Dolaştığım yerlerde yurttaşlarımın nabzına bakıyorum. Bir siyasinin, 'Ben bir yere geliyorum' demesi doğru değil. Önemli olan yurttaşlarımız sizi nerede görmek istiyor, toplumun her kesimi sizi nerede görmek istiyor ona bakmak lazım.
Türkiye'yi dolaşıyor, yurttaşlarımla hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden konuşuyorum. Çünkü gerçekten bugüne kadar yaptığım çalışmalarda, CHP'nin gençlik kollarının 1979 yılında bana öğretmiş olduğu bir olay var; ayrım yapmadan, ötekisi olmadan mücadelemize devam etmek. O nedenle önümüzdeki günlerde arkadaşlarımızla tekrar bir değerlendirme yapacağız, bir araya geleceğiz.
Yurttaşlarım beni nerede görmek istiyorsa çalışma arkadaşlarımla konuşarak onun değerlendirmesini yapacağız. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin tüm yurttaşlarımız bizi nerede görmek istiyorsa önümüzdeki günlerde oradayız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hüseyin13 Ağustos 2013 22:37

    mustafa bey, hizmet adamı. chp'dekiler akp'nin hizmetlerini taşlayarak gün geçiriyor. bu durumda mustafa bey iyi düşünmeli. hizmet veren yanındamı, taşlayanlar yanındamı devam edecek.

  • hayri13 Ağustos 2013 18:46

    CHP de kalite çok düştü Mustafa Sarıgül'ün yerinde olsam chp de genel başkanlığa oynarım daha sonra işler düzelince kemal beyi belediye başkan adayı yaparım nasıl olsa o tecrübeli

  • ayhan13 Ağustos 2013 15:30

    kamer genç,gürsel tekin,kılıcdaroğlu gibi adamlarla senin ne işin olur. zaten yeni oyunlar peşindeler evlerine hırsız giriyormuş.

  • CEVDET13 Ağustos 2013 13:34

    SARIGÜL,CHPDE PKKLILARLA AYNI TARAFTA OLMAMALI. YILLARDIR VERDİGİ EMEK BİR ANDA YOK OLUR.

  • :(13 Ağustos 2013 13:20

    atatürk düşmanları chpyi bilerek sahtekarlarla doldurdu. zamanla parti kendi kendini bitirsin isteniyor başka bir açıklaması olamaz. bu yüzden sarıgül chpye getirilmiyor.

  • yurttaş13 Ağustos 2013 13:16

    k.kılıcdaroğlu lanetinden bizi kurtarmanı bekliyoruz.

  • celo beyi13 Ağustos 2013 12:18

    gürsel tekin sende BAYKALIN YANINA GİT yeter be git 3 kagıtçılık kanına işlemiş millet sizin yuzunuzden CHP ye OY vermiyor .....SİZİ MÜZEYE KOYMAL LAZIM LA DE GİT DELİKANLIYSAN YÜRRÜÜÜÜÜÜ

  • lazıo13 Ağustos 2013 11:59

    kurtar bızı kemal kılıcdaroglundan. tek umıdımız sensın

  • aliuzun13 Ağustos 2013 11:37

    lafı dolandırıp durmada..nereye girceksen gir...akp den davet bekleme...

  • burhan13 Ağustos 2013 11:21

    akp'nin sarıgül gibi adamlara ihtiyacı var. ozaman akpnin sırtı yere gelmez. vardar ovası içinde rakı geçiyor diye istemeyen sığ zihniyet artık tıkandı.

  • nejat13 Ağustos 2013 11:18

    şişli halk pazarını yıktığında kocaman bir bina yerine park yapsaydın daha iyi oy alırdın. iyi bir referans olurdu sana. ama maalesef senden daha iyi bir muhalefet başkanı düşünemiyorum. gandi bye bye sarıgüle hay hay :)

  • KEREM13 Ağustos 2013 11:16

    YA CHPNİN BAŞINA GEÇ YADA YENİ PARTİ KUR. AMA ADAM GİBİ BİR MUHALEFET OLSUN.

  • CHP BAŞKANI SARIGÜL 13 Ağustos 2013 11:12

    mustafa sarıgül göreve çağırılıyor. akp yi istemeyenlerin karşısında alternatif yok. chpye verilen oylar mecburi oylar. kılıcdaroğlu kendisiyle alakalı sanmasın. sen gelince akpye vermek istemeyenler için alternatif olacaksın, GEL ARTIK.