E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarıgül için müthiş iddia---

Sarıgül için müthiş iddia

Sarıgül için müthiş iddia
31 Ocak 2014 - 01:44 borsagundem.com

AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Başeğmez, Sarıgül'ün Şişli Belediyesi'ni 380 milyon lira borçla bırakacağını öne sürdü

AK Parti'nini Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez, katıldığı TV programında Mustafa Sarıgül'ün başkanlığındaki Şişli Belediyesi'nin 380 milyon lira borçlu olduğunu iddia etti. 

A Haber'deki programda, Şişli Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili soruya " O artık Şişli'den gitti" yanıtını veren Başeğmez iddialı konuştu.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDE DEVASA BORÇ

Şişli Belediyesi'ni yaklaşık 380 milyon lira borçla devralacaklarını söyleyen Mukadder Başeğmez "Artık biz geliyoruz. Şişli Belediyesi'ni 380 trilyon lira (eski parayla) borçla devralıyoruz. Önemli değil, bu borcu niye yaptınız, niye ödemediniz diye sormayız, geliriz o borcu da öderiz ve hizmetin alasını yaparız" diye konuştu.

SAYIŞTAY RAPORU

Başeğmez'in Sarıgül yönetimindeki Şişli Belediyesi ile ilgili olarak dikkat çektiği borç yükü daha önce de gündeme gelmişti. CHP'li milletvekillerinin TBMM'ye verdikleri soru önergesi, Sayıştay Başkanlığı'na iletilmiş ve Sayıştay Başkanığı'nın yayımladığı raporda "Kamuyu en fazla zarara uğratan kuruluşun" Şişli Belediyesi olduğu belirtilmişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali veli31 Ocak 2014 06:56

    o kadar yatırıma rağmen büyükşehir yeni başkana karla merhaba diyecek. kaldıki sarıgül konuşmayı bilmiyor yine topbaş olur yeni başkan

  • DOST31 Ocak 2014 02:07

    Sarıgül seçilirse büyükşehir belediyesinin yeni başkana ne kadar borç bırakarak ayrılacağınıda açıklayın.!!