E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarıgül: Yüzde 100 kazandık---

Sarıgül: Yüzde 100 kazandık

Sarıgül: Yüzde 100 kazandık
21 Kasım 2013 - 08:08 borsagundem.com

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Esenler ve Bağcılar'da halka hitap etti

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Esenler ve Bağcılar'da vatandaşlarla buluştu.

Sarıgül'ü taşıyan seçim otobüsüne çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili ve Türkiye Değişim Hareketi üyesi vatandaşlar eşlik etti.

Seçim otobüsüyle önce Esenler'e gelen Sarıgül, buradaki kalabalıktan bir kişiyi gösterek, "Gözümüz aydın seçimi kazandık. Ama niye biliyormusunuz? Aramızda bir arkadaş var. Hiçbir batan gemiye binmez. Yürüyen gemiye biner. O geldiğine göre biz seçimi yüzde yüz kazandık" dedi.

Sarıgül, "Makamım, mevkim, yerim, yurdum ne olursa olsun, kibirlenme olmadan, böbürlenme olmadan yoluma devam edeceğim. Kibirlenenleri ve böbürlenenleri Allah'ım da sevmez, kul da sevmez. Hiç bir endişeniz olmasın. Nasıl 15 yıldır, sizlerden hiç bir zaman ayrılmadıysam, bundan sonra da hiç bir siyasi parti farkı gözetmeden, bütün yurttaşlarımla beraber olacağım" diye konuştu.

Konuşmasının sonunda tüm siyasi partilere başarılar dileyen Mustafa Sarıgül, "Bu seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini arzu ediyorum, bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum, hiçbir endişeniz olmasın, Esenler'de tünelin ucundaki ışığı gördüm. Sizin de ışığınız bol olsun, Allah'ım sizi her zaman korusun" ifadelerini kullandı.

Sarıgül, Esenler'in ardından Bağcılar Meydanı'nda vatandaşlara seslendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KAZANMIŞ22 Kasım 2013 10:04

    6'lıda 3 tutturan kazandık diyor.

  • xxx21 Kasım 2013 20:43

    garanti ise git yat evine,propogandaydı,kampanyaydı kendini ve lüplediğin paracıklarını yorma.

  • şahin karayılan21 Kasım 2013 20:36

    oy almak için allah diyorsunuz şeytanın çocukları utanmazlar

  • Bilge21 Kasım 2013 19:09

    Rüzgar Sarıgül'ün balonlarını şişiriyor. Denizötesi desteklerse seçimi alır, aksi takdirde iyi oy almış olur belediye başkanı değil CHP genel başkanı olur.

  • kemal21 Kasım 2013 18:50

    sayin sarigül belediye baskanligini brak CHP,ye baskan ol kilictaroglu cok yetersiz kaliyor?

  • le loup 21 Kasım 2013 17:33

    bu akp lerde kendini allaha en yakin insan zannediyor allaha yakinliklik oruc tutmakla namaz kirmakla olmaz arkadaslar sagi solu dolandirip ben hacca gittim temizlendim demekle de olmaz onemli olan bir insanin kalbi temiz olsun muhterem necmettin erbakan gibi 60 kez hacca gidip devletin trilyonlarini goturmeklede olmaz ne oldu cumhurbasakani affetti cumhurbasakani affetdi ama o devletin trilyonlarinda tuyu bitmemis yetimin hakki yokmuydu ????? FRANSIZLAR HIRISTINYADIR AMA DOGRULULUK TA DURUSTLUKTE BIZIM MUSLUMANLARDAN DAHA DURUSTTURLER ..

  • hakan21 Kasım 2013 11:52

    bir fıkra anlatayım ben üstün den geçer giderim polemı ğe girmem horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuk tan çikar diye horoz da cevap vermiş...bun larin da yapacaği bun ban başka değil

  • AKP'Lİ DEĞİLİM AMA TOPBAŞ FAVORİ21 Kasım 2013 11:50

    İSTANBULU AKP KESİN KAZANIR,BU KADAR HİZMETİ İSTANBUL ŞİMDİYE DEK GÖRMEDİ,BELEDİYE SEÇİMLERİ HİZMETE BAKARAK KAZANILIR TOPBAŞ BU KONUDA FAVORİDİR.YUKARDAKİ ARKADAŞ ESENLERDE TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIĞI GÖRDÜM DİYOR,SORUN BAKALIM O TÜNELİ KİM YAPMIŞ TOPBAŞ TABİİ.

  • yorumcu21 Kasım 2013 11:35

    ALLAH I her cumlenın önüne koyarak şahsı çıkarlarınıza alet etmeyın ALLAH ınancı gösteriş konusu yapılmaz yaşanır

  • demir21 Kasım 2013 10:18

    Dersane konusu,iktidarı sarsacaktır.

  • mrt21 Kasım 2013 10:14

    Topbaş'ın yatırımlarının çeyreği yeter seni alt etmeyede malesef bizim milletimiz nankör olurmu olur.

  • seçmen21 Kasım 2013 10:10

    elhamdülillah müslümanım, hamdolsun solcuyum!! Solsuluğun ne olduğunu bilmeyen dangalaklar var bu memlekette!! Seçmezsen seçme ama ağızdan çıkan kelimelerine sahip çıkacaksın.. Solcu karşıtlığı = halk düşmanlığı.. Allah tüm inananların. Erbakan çokmu müslümandı!! Trilyonlar burnundan nasıl geliyor merak ediyorm öbür tarafta. Rabbim bunu bizlere nasip etmesin..

  • hacivat karagöz zannetmiştir21 Kasım 2013 09:59

    adama sormuşlarsa mesela dün,yahu ordan geçiyordum kukla oyunu var dediler de durdum demiştir mutlaka.

  • KİM BUNLAR21 Kasım 2013 08:43

    bunlar din hocalarınıda geçtiler Allah demede hatırlayın rahmetli Erbakan Allah deyince bu renksiz solcular dini siyasete alet ediyor diye eleştiriyorlardı ya bunlar erbakandan fazla Allah diyor bunlara ne demeli devamlı soyluyoruz bu renksiz solcular iktidar olabilmek için her türlü taklayı atarlar her davulun önünde oynayan zihniyet adam tam bir fırıldak d...sözlere geçti kıvırmakta

  • süleyman21 Kasım 2013 08:27

    halkın yanında bir adam başarılı olabilir.