E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüSatış iptal edildi, hisseler çöktü---

Satış iptal edildi, hisseler çöktü

Satış iptal edildi, hisseler çöktü
22 Mayıs 2012 - 14:59 borsagundem.com

26 Nisan'da yapılan sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edilmesi hisselerde sert satış getirdi

VBG Holding'e hisse başına 1.05 liradan satışı öngörülen ran Lojistik'in devrinde prüz çıkması nedeniyle hisselerde sert satış geldi. ran Lojistik hisseleri yüzde 10 düşüşle 1.01 lira oldu. 
Yapılan açıklaalarda VBG Holding'e devredilen hisselerin 1.05 liadan geri alındığı duyuruldu. Hisselerin Galata Yatırım'daki hesaplara virmanı tamamlandı. Ve 26 Nisan tarihinde yapılan satış sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmiş oldu. 
Ran Lojistik satış sonrası Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Ramiz Benli’nin elinde bulunan ve şirket sermayesinin yüzde 25’ini temsil eden halka açık hisseler de dahil, şirketin tüm ortakları ellerindeki payları VBG Holding’e devrettiği belirtilmişti. Açıklamaya göre, Ramiz Benli elindeki payları hisse başına 1.05 liradan toplam 5 milyon 250 bin liraya devretti. Ayrıca RANGÜM Gümrük Müşavirliği, Gülhun Gülfem Benli, Haluk Benli, Hakan Kavruk, Yüksel Taşkoparan ve Necmi Geçmez de ellerinde halka kapalı konumda bulunan tüm hisseleri toplam 1 milyon 256 bin 690 TL karşılığında VBG Holding’e sattılar. Söz konusu Hisse devirlerinin ardından VBG Holding’in Ran Lojistik’teki payı Ramiz Benli’nin sattığı halka açık yüzde 25’lik pay da dahil olmak üzere yüzde 30,24 olurken, şirketin halka açıklık oranı da yüzde 69,76’ya geriledi.
 Sözleşmenin iptali nedeniyle eski patronları mevcut hisselerini geri aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bulut26 Mayıs 2012 01:12

    zaten boyle sırketlerı nasıl alırlar ımkbye anlamıs degılım eskı baskan huseyın bey bır halka arz seferberlıgı dıye bır sey baslattı basvuran her sırketı halka arz ettı ımkb 30 dısındakı butun kagıtlar tamamen kumardır 3-5 tane spekulatorun elındedır

  • ersel23 Mayıs 2012 01:48

    ranlo kumarhane salonu gibi işletiliyor yazıklar olsun yönettim diyen kumarbazlara

  • nihat g22 Mayıs 2012 21:34

    ran lojistik hisselerinde her zaman oyun içinde oyun olmuştur ilk günden beri

  • rüzgareken22 Mayıs 2012 16:54

    bu oyun herzaman borsada oynanıyor.nasılmı fiyatı düşük kalmış hisse sahibi tarafından toplanıyor.biliçli olarak uygun fiyattan satabilmek için birtane ortak bulunuyor ve ön sözlesme imzalanıyor,hissenin fiyatı uçuruluyor,sonra bizim patron bütün aldıgı hisseleri satıyor çok yüsek fiyattan,karsıtarafla oturuyorlar tekrar uzlasamadık satıs sözlesmesini iptal ediyorlar tabi bu danışıklı dövüş küçük yatırımcıyı böle bitiriyorlar,imkab,spk bunlara çanak tutuyor sistem böyle işliyor