E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıSavaştan hangi para birimi kazanır?---

Savaştan hangi para birimi kazanır?

Savaştan hangi para birimi kazanır?
27 Ağustos 2013 - 10:44 borsagundem.com

Telefon trafiği arttı, ABD uçak gemisi Akdeniz’e demir attı, Suriye’ye müdahale sinyalleri çoğaldı... Döviz Destek by A1 analistleri krizi yazdı

Suriye’ye askeri müdahale ihtimali dün ABD Dışişleri Bakanı Kerry’nin açıklamaları sonrası daha da arttı. ABD, Suriye yönetimini kimyasal silah saldırısından sorumlu tutuyor ve aynı Irak’ta olduğu gibi ABD-İngiltere koalisyonunun Suriye’ye askeri müdahalesi çok ciddi şekilde masada.
Rusya ve İran’ın itirazları ise diplomatik kriz ihtimalini beraberinde getiriyor ki piyasaların tedirginliği daha da artıyor bu durumda. ABD-Rusya-Suriye arasında düzenlenecek 28 Ağustos toplantısının ertelenmesi de haliyle yardımcı olmadı...
Piyasalarda zaten gelişmekte olan ülkelerden doğru kaygılar varken üzerine savaş endişeleri eklenince JPY birincil güvenli liman olarak yine öne çıkıyor.
Tüm bunların üstüne aynı zamanda ABD’den cuma ve pazartesi gelen beklenti altı verileri de ekleyince USDJPY’nin yeni bir 96 hareketi de çok uzak olarak durmuyor. (www.dovizdestek.com)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)