E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSchuster'den 'istifa' açıklaması---

Schuster'den 'istifa' açıklaması

Schuster'den 'istifa' açıklaması
25 Şubat 2011 - 01:12 borsagundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'e maçtan sonra "İstifa edecek misiniz?" diye soruldu. Schuster, şu yanıtı verdi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanşında Dinamo Kiev'e 4-0 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında rakiplerinin iki maçta da kendilerinden iyi oynadığını belirterek, "Turu geçen Dinamo Kiev'i kutluyorum. Hem ilk, hem ikinci maçta Dinamo Kiev bize yanlışlarımızı, eksiklerimizi gösterdi ve elendik. Bugünkü maçı şanssızlık olarak nitelendirmek yanlış olur. İlk maçta futbol olarak bizden üstün değillerdi. Duran toplardan goller yedik. Fenerbahçe maçında da şanssızdık. Futbolcularım güven kaybı yaşıyor. Bugün güven kaybı üst seviyedeydi. Maç çevirecek inançlarının olmadığını gördüm. Üst üste gelen kötü yenilgiler bu maçı da etkiledi" dedi.
Görevi bırakıp bırakmayacağı ile ilgili bir soru üzerine Alman teknik adam, "Daha maçı yeni bitirdik" diyerek yorum yapmaktan kaçınırken, takımın hedefsiz kaldığının belirtilip, kendisini başarılı bulup bulmadığı sorusuna ise "Evet işleri iyi yaptığımızı düşünüyorum" yanıtını verdi.
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Yuri Semin ise turu geçtikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, "Takımım ilk maçtaki 4-1'lik avantaja rağmen disiplinli oynadı ve güzel bir galibiyetle turu geçmeyi başardı" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)