E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSEB'e göre AB'de kalma ihtimali yüksek---

SEB'e göre AB'de kalma ihtimali yüksek

SEB'e göre AB'de kalma ihtimali yüksek
20 Haziran 2016 - 16:19 borsagundem.com

SEB anketine göre İngiltere'nin AB'de kalma ihtimali yüzde 63.9

SEB tarafından gerçekleştirilen ankete göre İngiltere'de Avrupa Birliği'nde (AB) kalmasını bekleyenlerin oranı yüzde 63.9. Ankete katılan kişilerin yüzde 36.1'i İngiltere'nin AB'den ayrılmasını bekliyor.

Katılımcıların yüzde 25'i referandum öncesinde pozisyon alırken, yüzde 40'ı öncelikle referandum sonuçlarını görmeyi tercih ediyor.

SEB'e göre İsveç Kronu, Brexit'in gerçekleştiği bir senaryoda İngiliz Sterlini ve Euro ardından en fazla değer kaybedecek olan ilk para birimi durumunda. Bankaya göre ABD Doları ve Japon Yeni ise güvenli varlık olarak algılanıyor.

Bankaya göre Euro/İsveç Kronu, İngiltere'nin AB'de kaldığı bir senaryoda 9.35'ten 9.25'e gelmesini bekliyor. Breixt'in gerçekleştiği bir senaryoda ise beklenti İsveç Kronu'nun gevşeyerek Euro karşısında 9.45'e gelmesi, fakat referandumdan bir hafta sonra 9.37 seviyesine geri gelmesi yönünde.

Ladbrokes internet sitesinde ise bahislere göre İngiltere'nin AB'de kalma ihtimali yaklaşık yüzde 78 olurken, birlikten ayrılmanın ihtimali yaklaşık yüzde 27 seviyesinde bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)