E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeçim mitinginde Trump'a suikast girişimi! Ateş açan öldü---

Seçim mitinginde Trump'a suikast girişimi! Ateş açan öldü

Seçim mitinginde Trump'a suikast girişimi! Ateş açan öldü
14 Temmuz 2024 - 02:27 borsagundem.com

ABD'de, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'da düzenlediği seçim mitingi sırasında kürsüde konuşurken, silah sesleri patladı. Sağ kulağından yaralanan Trump kürsüden indirilirken sağ yumruğunu havaya kaldırdı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Trump, eyaletin Butler şehrinde kürsüde konuşurken, yaklaşık 7 el silah sesine benzer patlama duyuldu.

İlk patlamanın ardından Trump'ın kürsüde sağ kulağını tuttuğu görüldü. Patlamalar devam ederken, korumalar kürsüye atlayarak, Trump'ın etrafını sardı.

Patlamalar, mitinge katılan vatandaşlar arasında da paniğe neden oldu. Trump'ın, korumalar kendini kürsüden indirmeden önce sağ yanağında kanlar akarken, yumruğunu havaya kaldırdığı görüldü.

Miting alanında panik devam ederken, korumalar, Trump'ı acil olarak zırhlı aracına götürdü.

Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı.

Trump'ın sözcüsü: Trump'ın durumu iyi
Trump'ın sözcüsü: "Trump, bu iğrenç eylem sırasında hızlı davranan korumalara ve ilk müdahale ekiplerine teşekkür ediyor. Durumu iyi ve yerel bir tıbbi tesiste kontrol ediliyor."

Trump'a yönelik bir suikast girişimi olup olmadığıyla ilgili incelemeler sürüyor.

ABD Gizli Servisi: Eski ABD Başkanı Trump güvende ve koruma altında
ABD Gizli Servisi, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Pensilvanya'daki seçim kampanyasında yaşadığı olaydan sonra koruma altına alındığını ve güvende olduğunu bildirdi.

ABD Gizli Servis Sözcüsü Anthony Guglielmi, X sosyal medya hesabından, bir mesaj paylaştı.

Trump'ın, Pensilvanya'da düzenlediği seçim kampanyası sırasında "bir olay gerçekleştiğini" aktaran Guglielmi, "Gizli Servis, eski Başkanı koruma altına almıştır ve kendisi güvendedir." bilgisini verdi.

Guglielmi, "Bu artık Gizli Servis'in yürüttüğü bir soruşturmadır, bilgi olması halinde paylaşılacaktır." ifadesini kullandı.

Sözcüsü, Trump'ın durumunun iyi olduğunu ve yerel bir tıbbi tesiste kontrol edildiğini söyledi
ABD'de, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın sözcüsü Steven Cheung, Pensilvanya'daki seçim kampanyası sırasında yaşanan olay hakkında, Trump için "Durumu iyi ve yerel bir tıbbi tesiste kontrol ediliyor." dedi.

Cheung, seçim mitingi sırasında yaşanan olay hakkında açıklama yaptı. Sözcü Cheung, "Başkan Trump, bu iğrenç eylem sırasında hızlı davranan korumalara ve ilk müdahale ekiplerine teşekkür ediyor. Durumu iyi ve yerel bir tıbbi tesiste kontrol ediliyor. Daha fazla ayrıntı gelecek." ifadesini paylaştı.

Ateş eden kişi ve olay yerinde bulunan bir kişi öldü
Butler Bölge Başsavcısı Goldinger, Trump'ın seçim kampanyası sırasında meydana gelen saldırıda, ateş eden kişinin ve olay yerinde bulunan bir kişinin öldüğünü bildirdi.

Eski ABD Başkanı Trump'ın, Pensilvanya'da düzenlediği seçim kampanyası sırasında silah sesleri duyulmuş, Trump hızlıca kürsüden uzaklaştırılmıştı.

Trump, Biden'ın çekilmesini isteyen ünlü aktörü yerden yere vurduTrump, Biden'ın çekilmesini isteyen ünlü aktörü yerden yere vurdu

Erdoğan: Kuzey Irak'ta kilidi kapatıyoruzErdoğan: Kuzey Irak'ta kilidi kapatıyoruz

Yerlikaya açıkladı: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16’sı ABD’deYerlikaya açıkladı: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16’sı ABD’de

ABD basını: Biden'a verilen 90 milyon dolarlık bağış taahhüdü askıya alınacakABD basını: Biden'a verilen 90 milyon dolarlık bağış taahhüdü askıya alınacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzman borsaci14 Temmuz 2024 20:28

    Kesinlikle kendi yaptirmistir.35 lerde oy oranı ,kendince bir kahraman yaratıyor ,çok tehlikeli döneminde pandemi tüm dünyayı ne hale getirdi biliniyor su an o yapılan aşıların eklem kemiklere ne kadar hasar verdiğini herkes biliyor ,bu adam insanlığın sonu olacak abd meclisini basan kaos yaratan kaosla yaşayan bu adam adaylığı iptal edilmeli ,abd den tüm dünyaya büyük karanlık yayılmaya başlayacak tek sığınak sanghay topluluğu 

  • A1015 Temmuz 2024 12:07

    Uzman salaklık böyle bir şey

  • Gillari şifa saçan yobaz becet 14 Temmuz 2024 18:19

    Komedi gibi ,tam kulağa siyiriyo falan ,kendi yapturmisyir bu trump bildiğimiz trump elini kulaaa götürgötüruyo ve sonra kanama başlıyor kendi kanatmustir bi sele ,bu adam çok tehlikeli dünyayı mavedecek, eğer seçilirse ki mağduriyet yaratıp seçilme ayakları ,bu suiskatifa kendi organize etmiştir bu herif herşeyi yapar dikkkaaatttt büyük karanlık geliyooooooo 

  • Baran14 Temmuz 2024 15:49

    Suikastı yapan Cia nın Ya da FbI ta kendisidir.  Donald Trum bu kadar zengin olmasaydı zaten  İngiliz derin devleti ile mücadele edemezdi.  Pentagon dan tutunda düşünce kuruluşlarına kadar her tarafı yılan gibi sarmışlar. Hadi bir holywood sanatçısı çıksın da İsrail i kınasın. Anında ipini keserler. Amerikalılar da durumu biliyorlar ancak kafaları çok karışık.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM14 Temmuz 2024 12:19

    Madem süikast yapıldı neden bunu yapanı öldürdü polisler çünkü delilleri yok ettiler demek ki gerçekler ortaya çıkmasın diye.Bunu büyük silah şirketleri yaptığı denilmektedir.Bunu küresel güce hakim olan yahudi sülaleri yaptığını uzmanlar tv lerde söyleniyor.