E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSeçim yok, vefa var!---

Seçim yok, vefa var!

Seçim yok, vefa var!
06 Aralık 2011 - 07:56 borsagundem.com

Fenerbahçe kongre üyeleri, mayısa kadar şartlar ne olursa olsun Başkan Aziz Yıldırım’ın arkasında durulması gerektiğini düşünüyor

Fenerbahçe kongre üyeleri, tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım’ın şartlar ne olursa olsun Mayıs 2012’ye kadar görevinin başında kalmasını, yasaklı olsa bile kulübün başkanlığını yapmasını istiyor. Yıldırım’a kulübün vefa borcu olduğunu ileri süren üyeler, şu aşamada asla bir değişim yaşanmaması gerektiğini bildiriyor.
Olağanüstü Genel Kurul ya da başkan seçimi gibi bir eylemi düşünmeyen Fenerbahçe kongresi, Yıldırım’ın arkasında durmayı, koşullar nasıl gelişirse gelişsin, bunu sürdürmeyi planlıyor.
Kulübün mevcut bir yönetimi olduğuna, Nihat Özdemir ve Ali Koç gibi isimlerin de başkan vekilliğini başarıyla yaptıklarına dikkat çeken kongre üyeleri, hiç kimsenin bu süreçte Başkan Aziz Yıldırım’ı yalnız bırakmak için bir hazırlık içinde olmayacağını, camianın duruşunu değiştirmeyeceğini belirttiler.
Fenerbahçe kongresinin ağır isimleri ve muhalefetin önde gelenleri de dâhil, bu konuda hem fikir olurken, sarı - lacivertliler, Mayıs ayındaki Olağan Genel Kurul’a kadar mevcut yönetimin dik duracağını, Başkan Aziz Yıldırım’ın da tutuklu kalsa bile görevini sürdüreceğine inanıyor.
İddianamenin resmen açıklanmasını bekleyen sarı -lacivertlilerde Aziz Yıldırım’ın istifa etme olasılığının da bulunmadığı belirlenirken, Yıldırım’ın mayıs ayında aday olamaması halinde Nihat Özdemir ya da Ali Koç’un başkanlığa aday gösterileceği ve bu yönetimin devam etmesinin sağlanacağı konuşuluyor.

Özaydınlı açıklaması
Fenerbahçe Kulübü, Asbaşkan Murat Özaydınlı hakkında ’seyirden yasaklanma’ kararı olmadığını bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında bazı kişiler hakkında ’seyirden yasaklanma’ yönünde alınan kararın kulüplere tebliğ edildiği belirtilerek, “Bazı gazeteler, ilgili isimler arasında asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı’nın da olduğunu ifade etmektedir. Özaydınlı’ya dair bu yönde herhangi bir karar olmadığını, basına yansıyan bu ifadelerin yanlış olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

‘Emenike’de sorun olmaz’
Spartak Moskova Başkanı Leonid Fedun, Emmanuel Emenike’nin Türkiye’deki şike skandalıyla ilgisinin olmadığını ileri sürdü. Fedun, Rusya’nın resmi haber ajanslarından RİA Novosti’ye yaptığı açıklamada, Karabükspor forması giydiği dönemde, Fenerbahçe ile anlaştığı ve şike yaptığı öne sürülen Emenike’nin, Türkiye’de maçların sonuçlarının önceden ayarlanmasıyla ilgili skandalda parmağının olmadığını savundu, “Kendisinin bu davayla ilişkisi yok ve dolayısıyla bu konuyla ilintili kendisine yönelik bir sorun çıkarılmamalı” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)