E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞeker Piliç'in sahipleri FETÖ'den tutuklandı---

Şeker Piliç'in sahipleri FETÖ'den tutuklandı

Şeker Piliç'in sahipleri FETÖ'den tutuklandı
15 Ocak 2019 - 23:10 borsagundem.com

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan, 2'si piliç firması, 1'i ecza deposu sahibi 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri tarafından, dün sabah saatlerinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Şeker Piliç’in sahiplerinden O.B. ve oğlu K.B. ile ecza deposu sahibi A.Ç. gözaltına alınmıştı. Emniyete götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

Savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen tutuklanma talebiyle sevk edilen O.B. ve oğlu K.B. ile A.Ç., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GOLDSMADURUYUZ16 Ocak 2019 03:59

    LÜTFEN ARTIK BORSADAN ATILAN GOLDAS İÇİNDE KARAR VERİLSİN KİM YAPMIŞ İSE CEZASINI CEKSİN NEDEN CEZAYI BİZ KY CEKİYORUZ ŞİRKET SAHİPLERİ NERDE NE YAPIYOR HİÇBİR AÇIKLAMA YOK İYİ NİYET GÖRÜNMÜYOR GOLDAŞ DA İNCELENSİN GEREĞİ YAPILSIN SONUÇTA YILLARCA BİRİKTİRDİĞİMİZ PARALARIMIZ BUHAR OLMA TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA 

  • Okie Dokie15 Ocak 2019 23:26

    Yarın banvit'i etkiler mi bu haber göreceğiz