E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisŞEKERBANK FİSKOBİRLİK KREDİSİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ---

ŞEKERBANK FİSKOBİRLİK KREDİSİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

ŞEKERBANK FİSKOBİRLİK KREDİSİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ
15 Aralık 2009 - 09:57 borsagundem.com

Fındık üreticisine ve Şekerbank'a olan borcunu ödemek için İştiraklerinden Ordu Yağ AŞ'yi 50 milyon TL'ye satan FİSKOBİRLİK, Şekerbank'la masaya oturdu.

Dünya Gazetesinin haberine göre, Finansal yönden rahat nefes alabilmek için geçtiğimiz yıl Şekerbank'tan 50 milyon TL kredi alan ve faiz ile birlikte yaklaşık 70 milyon TL borçlanan FİSKOBİRLİK'in Şekerbank'a temerüt faizleri dışında 43 milyon TL borcu bulunuyor. Ordu Yağ'ın satışından elde ettikleri nakitle eli kuvvetlenen FİSKOBİRLİK Yönetimi, Şekerbank'a 31 milyon TL ödeme yaparak borcunu kapatmak istiyor. Konuyla ilgili olarak Dünya'ya Özel açıklama yapan FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Mehmet Sargın, Şekerbankla uzun zamandır görüştüklerini belirterek, karşılıklı olarak İyi niyetimizi gösterip Şekerbank'a olan borçlarını 31 milyon TL civarında bir ödeme yaparak kapatacaklarını söyledi. Sargın sözlerine şöyle devam etti: "Şekerbank 43 milyon TL borcumuza temerrüt faizi uygularsa 59 müyon TL oluyor. Bize zor günümüzde yardımcı oldular. Şimdide faizden feragat ediyorlar. Şekerbank yönetimin gösterdiği anlayış ve iyi niyetinden dolayı teşekkür ederiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)