E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSelçuk İnan'dan basın açıklaması---

Selçuk İnan'dan basın açıklaması

Selçuk İnan'dan basın açıklaması
23 Kasım 2016 - 13:57 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da gerçekleştirilen antrenmanın ardından Selçuk İnan basın toplantısında kimseye saygısızlık yapmadığını açıkladı

Kadıköy'de 2-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisinde Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ayhan Akman ile tartışan ve sonraki gün idmana çıkmayan Selçuk İnan, kamuoyunun merak ettiği konulara açıklık getiriyor... Selçuk'un ardından Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'te basın toplantısı düzenleyecek.

İŞTE SELÇUK'UN AÇIKLAMALARI:
"Takım arkadaşlarımın benim arkamdan konuştuğu ile ilgili bir bilgim olmadı. Bunu hiç bir arkadaşım yapmaz. Galatasaray yıllardır iyi arkadaşlıklardan kurulu bir takım oldu ve ben geldiğimden beri 10 kupa kazandık. Benim olduğum dönemde hiç bir takım arkadaşı diğerini satmadı."

'SNEİJDER BENİ KASTETMEDİ!'
Sneijder'in kastettiği isim ben değilim. Ona saygım var onun da bana saygısı var. Beni kastederek bir şey söylediğini asla düşünmüyorum. Belki hakemi kastetmiştir. Ceza almamak için ismini vermek istememiş olabilir. Bir takım arkadaşım bana bunu yapamaz ben de onlara yapamam.

"AYHAN HOCAYA SERZENİŞTE BULUNDUM"
Bütün takımlarda inişler çıkışlar olabilir. Futbol takımlarında bunlar vardı. Yaşanana olaya gelecek olursak... Burada 6. yılım kimseye saygısızlık yapmadım. Bu benim karakterim bu benim duruşum. Kimseyle bu güne kadar problem yaşamadım. Her yaşanılmış başarının arkasında bir şeyler aranır kötü şeyler. Dünya böyle dönüyor zaten. Fenerbahçe maçında çok oynamak istiyordum. Yıllardır Kadıköy'de kazanamıyorduk, ben de oynamayı çok istiyordum, olmadı. Ama oynamamayı sorun etmedim. Takım arkadaşlarıma destek oldum. Ama hocamız beni oyuna almak istemedi Cavanda'yı aldı. Sadece Ayhan hocaya, "bu kadar ısındım kendimi iyi hissediyorum skoru değiştirebilirdim" dedim keşke beni oyuna alsaydınız dedim. Tamamen kişisel bir duygusal durum. Ben takım kaptanı olarak nerede, nasıl davranacağımı iyi bilen biriyim. Ayhan hocayla içeride bir şey konuştuk. Ayhan hoca takım arkadaşımdı da... Samimiyetten biraz serzenişte bulundum. Soyunma odasında da kişisel bir sorun yaşadık. Fakat bunu çözdük. Aslolan Galatasaray'dır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)