E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Selçuk'u çok seviyoruz"---

"Selçuk'u çok seviyoruz"

Selçuk'u çok seviyoruz
14 Eylül 2016 - 09:11 borsagundem.com

Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, “Oyundan çıkan her futbolcu üzülür, Selçuk da üzüldü. O bizim kaptanımız, onu çok seviyoruz” dedi. Nazifoğlu, Selçuk’tan vazgeçmeyeceklerini de söyledi..

Cimbom'da Kayseri maçının devre arasında yerini Nigel de Jong'a bırakan Selçuk İnan gündemden düşmüyor. Aslan'ın kaptanı üzüntüsünü dile getirirken Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu suçun bir bölümünün kendilerinde olduğunu söyledi. Nazifoğlu "Selçuk doğal olarak üzgün. Oyundan çıkan her oyuncu üzülür. Aksi zaten problemdir. Hata biraz da bizde. De Jong'u son anda aldık. Hoca da ancak maçlarda deneyebiliyor. Selçuk bizim arkadaşımız, kaptanımız. Onu seviyoruz" ifadelerini kullandı.

HEDEF 12 PUANDI
Levent Nazifoğlu fikstür çekilince 4'te 4 yapabileceklerini konuştuklarını belirtti. Nazifoğlu, "Beşiktaş maçına kadar 12 puanı hedeflemiştik. Kayseri'ye takıldık. 3 haftada 7 puana üzülüyoruz. Bu kötü değil. Beşiktaş, Başakşehir, Konyaspor çok iyi takımlar. Lig uzun bir maraton. Birilerinin söylediği gibi kimse bu ligde kışın şampiyon olamaz. Bu mücadele, bu zevkli yarış sonuna kadar yarış sürer" diye konuştu

'SAKAT OYUNCU TRANSFER ETMEDİK'
Levent Nazifoğlu, takımdaki sakatların çokluğu ile ilgili de konuştu. Serdar Aziz Kolbeinn Sigthorsson, Lukas Podolski, Luis Cavanda ve Nigel de Jong'un yaşadığı sakatlıklara değinen Nazifoğlu şunları söyledi: Sakat sakat transfer ettiler eleştirileri anlamsız. Biz bunları şanssızlık olarak görüyoruz. Hepsinin en fazla 1 ay içinde dönecek durumda olmaları sevindirici.. (Fotomaç)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)