E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSemih nöbeti devrediyor---

Semih nöbeti devrediyor

Semih nöbeti devrediyor
16 Eylül 2011 - 08:17 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin en eski futbolcusu olmasına rağmen yedek kulübesinden bir türlü kurtulamayan Semih Şentürk'ün nöbeti artık bitiyor

F.Bahçe'nin kadrosundaki en eski futbolcu olan Semih Şentürk'ün ilk 11 hayali gerçeğe dönüşüyor. 2001-02 sezonundan beri Sarı-Lacivertli ekipte forma giyen ve sonradan oyuna girdiği maçlarda attığı goller nedeniyle adı 'Nöbetçi Golcü'ye çıkan milli oyuncu, yeni dönemde Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın as kadrosunda yer alıyor. 28 yaşında olmasına rağmen hâlâ 'genç futbolcu' ketegorisine sokulan Semih'le bir görüşme yapan Kocaman'ın başarılı oyuncuya bazı tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi. 'Nöbetçi golcü' imajını yıkmanın kendi elinde olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcının, Semih'e duyduğu güveni ifade ettiği bildirildi.
Kocaman'ın Semih'e umut bağlamasında yeni transfer Bienvenu'nun performansında yaşanan belirsizliğin etkili olduğu da konuşuluyor. Kamerunlu golcü, kimilerine göre 'yeni Niang' şeklinde değerlendirilse de biraz zamana ihtiyacı var. Üstelik Bienvenu, yaş, kariyer ve popülerlik bakımından ilk kez Semih'ten daha üstün bir isim de değil. Semih, 10 yıldan beri Washington, Andersson, Hoijdoonk, Anelka, Kezman, Güiza ve Niang gibi oyuncuların gerisinde kalsa da artık bu durum değişeceğe benziyor. Öte yandan, F.Bahçe ile Futbol Federasyonu (TFF) arasındaki Gökhan Gönül krizi devam ediyor. Sakatlığı olmasına rağmen Milli Takım kampına çağrılan ama idman esnasında aynı bölgeye darbe alıp kadrodan çıkarılan tecrübeli oyuncunun kaburgasında kırık tespit edildi. Milli Takım sağlık heyeti tarafından bu durumun kendilerine tam olarak bildirilmediğini belirten Sarı-Lacivertliler, TFF'yi suçladı. Ancak Federasyon, F.Bahçe'nin iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. İki ay sahalardan uzak kalması beklenen Gökhan Gönül'ün filmleri ve tetkiklerinin Sarı-Lacivertli kulübe gönderildiği, fakat aradan geçen 12 günde bilgi alışverişi talebinin gelmediği vurgulandı. Federasyon, tetkiklerin değerlendirilmesi halinde kırık sonucuna varılabileceğini de hatırlattı.
Kanarya, Antep'te 3 puan arıyor
Süper Lig'de bugün Gaziantep ile karşılaşacak Fenerbahçe, sezonun ilk deplasman galibiyetini almak istiyor. Kadıköy'de Orduspor'u 1-0 yenerek lige 3 puanla başlayan Sarı-Lacivertlileri, Gaziantep'te en çok sakatlıklar korkutuyor. Kaburgasında kırık olan Gökhan Gönül'ün yanı sıra Emre, Serdar ve Orhan da forma giyemeyecek. Aykut Kocaman, Orduspor maçının ikinci yarısında oyuna sürdüğü Caner'e ilk 11'de şans verebilir. Dia'nın sağ kanatta, Mehmet Topuz'un ise defansın sağında görev alması da ihtimaller dahilinde.
Türkiye'den ayrıldığım için çok mutluyum
Karabükspor'dan Fener-bahçe'ye transfer olan ancak Sarı-Lacivertli takımda maç bile oynamadan Spartak Moskova'ya giden Emmanuel Emenike, Türkiye'ye dönmek istemediğini söyledi. Radyospor'a konuşan Nijeryalı futbolcu, Moskova'da mutsuz olduğu yönündeki iddiaları yalanladı. F.Bahçe'den ayrılmasına açıklık getiren genç yetenek, "Çok büyük bir baskı ortamı oluştu. Aslında insanların hakkımda ne düşündüğü de umrumda değil. Ayrıca yapılan teklif çok cazipti. Yani tek sorun şike iddiaları değildi." ifadelerini kullandı. Aykut Kocaman'ın, kalmasını çok istediğini belirten Emenike, Türkiye'ye bir daha asla futbol oynamak için gelmeyeceğini dile getirdi. Fenerbahçe'de kalması halinde başarılı olacağına inandığını kaydeden Emenike, "Türkiye'den ayrıldığım için gerçekten çok mutluyum." diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)