E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSemih'i resmen istediler---

Semih'i resmen istediler

Semih'i resmen istediler
13 Ocak 2011 - 14:43 borsagundem.com

İspanyol kulübü faks yoluyla teklifini sarı lacivertlilere resmen iletti

Kadıköy’den olumlu cevap gelirse milli oyuncu La Liga’da boy gösterecek.
Aston Villa, Güiza için nabız yoklarken Deportivo da 6 aydır peşinde olduğu Semih Şentürk için resmi teklifini sundu. Fenerbahçe’nin tavrını beklemeye başladı.
Ezeli rakipleri ara transferde kadrolarını güçlendirirken, Fenerbahçe’de henüz yaprak kıpırdamıyor. Ancak sarı lacivertli takımın golcülerinden Daniel Güiza ve Semih Şentürk’e ise teklifler yağıyor. İspanyol oyuncu Güiza’yı, İngiltere Premier Lig kulüplerinden Aston Villa isterken, Semih’e de İspanyol Deportivo transfer teklifinde bulundu.
Bu gelişme sonrası Deportivo Kulübü’nün tam yetkili sportif direktörü Ernesto Bello ile görüştük. Bello, Semih Şentürk’le ilgili düşüncelerinin net olduğunu söyledi. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne de resmi teklifi faks yoluyla geçtiklerini ve sarı lacivertli kulüpten cevap beklediklerini ifade eden Bello, Semih Şentürk’le ilgili de şunları söyledi:
BİZE ŞİMDİ LAZIM
Semih Şentürk’ü uzun zamandır takip ediyoruz. 6 aydır hocamızın verdiği rapor doğrultusunda peşindeyiz. Önümüzdeki sezonlarda zirve yarışının içinde olacak bir takım yaratma çabasındayız. Hocamız Miguel, Semih’i çok istiyor. Kendisi de birkaç maçını ve CD’lerini izledi, kararını verdi. En kısa sürede bu konuyu netleştirip, Semih’i Deportivo’ya getirmek istiyoruz.
VAZGEÇİLMEZ OLUR
Böyle bir yeteneğin Fenerbahçe’de çok az şans bulması şaşırtıcı. Bu tip oyuncuların sürekli oynaması lazım. Semih, Deportivo’da vazgeçilmeyen bir futbolcu olur. Takip ettiğimiz kadarıyla, kendi takımında da tek santfor oynuyor. Son vuruşları etkili olan oyuncuların çift santrfor oynaması gerekir. Biz Semih’i alırsak, çift santrfor oynayacağız.
LİSTEMİZİN BAŞINDA
Hocamız ona ‘radar’ ismini taktı. Çünkü oyunu sahanın içinde en iyi okuyan bir santrfor tipi var kendisinde. Listemizin başında Semih Şentürk var. Normal şartlarda Semih’i sezon sonunda bedelsiz alabiliriz. Ancak bize şu an lazım.
3.5 YILLIK İMZA ATTIRACAĞIZ
Deportivo Sportif Direktörü Ernesto Bello, F.Bahçe ile anlaşma olması halinde Semih’e 3.5 yıllık imza attıracaklarını söyledi. Dello, hocaları Miguel ile birlikte Semih’in 5 maçını canlı izlediklerini de belirterek, “Hocamız, Almanya-Türkiye maçında kendisine bayıldı. Ligde de F.Bahçe’nin Eskişehir karşılaşmasında yine hocamız takipteydi ve bu maçta Semih iki gol attı. O gün kararını verdi. Ardından Bursa ve Bucaspor mücadelelerini ben izledim. Türkiye-Belçika karşılaşması sonrası “tamam” dedik” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)