E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSemih'te flaş gelişme---

Semih'te flaş gelişme

Semih'te flaş gelişme
09 Haziran 2011 - 19:46 borsagundem.com

Semih Şentürk konusunda önemli bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı

Fenerbahçe yönetimi bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da iç transferi çözmek için gün sayıyor. İç transferin en önemli ismi Semih Şentürk konusunda önemli bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. 
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Semih Şentürk'ün menajeri Hakan Özlü ile görüşen yönetimin, yıllık ücret konusunda belirli bir noktaya geldiği, anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenildi. 
Tarafların ufak pürüzleri çözmek için birkaç gün içinde tekrar bir araya geleceği ve sözleşmenin büyük olasılıkla imzalanacağı bilidirildi. 
Fenerbahçe'de Semih ile ilgili bu gelişmeler olurken, teknik sorumlu Aykut Kocaman ile yöneticiler, kulüp binasında bir araya gelerek transferde durum değerlendirmesi yaptı.
Haftasonunda bir haftalık tatile çıkacak olan Aykut Kocaman'ın, özellikle Sezer Öztürk ve orta saha için yapılacak yabancı transferi için yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldığı ve gelecek sezonun planlaması hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.
Bu arada yönetimin, Sezer transferi için son teklifini Eskişehirspor'a yaptığı ve anlaşma noktasına gelindiği öğrenilirken, kırmızı siyahlı kulübün yarın yapılacak mali genel kurulu sonrasında transferin resmiyet kazanması bekleniyor.
Yabancı transferi için dört koldan çalışmaların devam ettirdiği, Marsilyanın Arjantinli orta saha oyuncusu Lucho Gonzalez'in isminin ön plana çıkmaya başladığı da gelen haberler arasında. Özellikle Fransa basını konuya geniş yer vermeyi sürdürüken, yıldız oyuncunun 15 milyon euroya ulaşan bonservis bedelinin aşağıya çekmek için pazarlıklar yapıldığı iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)