E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞener: Ayrılık ihanet olur---

Şener: Ayrılık ihanet olur

Şener: Ayrılık ihanet olur
09 Mart 2013 - 07:51 borsagundem.com

Şener, "Sonuna kadar götürmemiz lazım ama kendi durumumuzu da görmeliyiz. Şu an bırakamam, bırakmam camiaya ihanet olur” dedi.

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener hakkında çıkan istifa söylentilerine karşı çıkarken ayrılması gibi bir durumun şu an için mümkün olmadığını belirtti. Radyospor’a konuşan Şener “Beşiktaş maçından sonra pozisyonumuza bakma-mız lazım. Bu maç dönüm noktası. Kötü durumumuz var, olmaması lazım ve aşacağımıza inanıyorum. Bırakmak felaket olur, kimi getireceksiniz, kim yapacak? Sonuna kadar götürmemiz lazım, kendi durumumuzu da görmemiz lazım. Ama şu an bırakamam, bırakmam camiaya ihanet olur” dedi. Emerson ve Janko ile sezon sonunda yolların ayrılacağını vurgulayan Sadri Şener, şike sürecinden Şenol Güneş’in ayrılığına kadar pek çok konuda çarpıcı ifadelerde bulundu. İşte Şener’in açıklamalarının satır başları... “ŞİKE SÜRECİ BENİ DE ETKİLEDİ” 3 Temmuz süreci ilk defa başımıza gelen bir şey. Ben bile etkilendim. Ben daha önce cezaevine gitmemiştim, kalktık oraya gittik. Nevzat Şakar ayağından vurulmamıştı, vuruldu. Biz de insanız, etkilendik tabi. - Oyuncularımızın CV’sini okuyunca önemsiz topçu diyemezsin. Emerson’u Benfica’dan alıyorsun, Janko’yu Porto’dan alıyorsun, bunlar büyük hayal kırıklığı. Hoca yollamak istediğimizi menajerlerine de söyledi. Bu işi yapmak transfer gibi kolay olmuyor. - Şenol Hoca’nın Trabzonlu oluşu ayrılık kararını almamı geciktirdi. Özel bir durumu var. Erken karar alsam transfere bakabilirdik. TRABZON Belediye Başkanlığı zorlu Beşiktaş mücadelesi öncesinde bordo mavililere moral yemeği düzenledi. Yemekte birlik ve beraberlik mesajlarının verilirken, gecede Vali Dr.Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonpor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreteri Hasan Yener, yöneticiler, Tolunay Kafkas, belediye başkan yardımcıları, Trabzon belediye meclisi grup başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat sadıkoğlu09 Mart 2013 16:15

    bu ülkede en kolay işleri zora sokma ve sonra ben olmazsam çözülmez anlayışı akp den miras kaldı.spor a da uzandı.nedir orda yaptığın 18 futbolcu alacaksın.paran yoksa almayacaksın borçlanmayacaksın.12 tane mal var elinizde.0 trabzonda 3 kuruşa sadece o renkler için onlardan daha iyi oynayacak 18 futbolcu bulursun.sanırsın aya mekik gönderecek.futbol takımının başkanısın futbol.uyan biraz.

  • fikret09 Mart 2013 13:44

    herkes gaza gelmiş durumda tipik trabzonlu davranışı. sadri başkan finansal olarak kulubü nasıl yöneticeğini çok iyi biliyor. sportif başarı ise siyasilerin başarısızlığı yüzünden hep geri de kalıyor. ben trabzonda yaşamıyorum. ancak trabzonluyum. siz ey trabzonlu milletvekilleri 10 sene oldu bir stadı bile yaptıramadınız. bu mu sizin gücünüz. şampiyonluğu geçtik stadı yapamadınız be. stad süresini uzatmak için çok akıllıca yöntemdi deniz kenarına kurmak. akıllı olsan dağ öğütrdün öraya kurardın. güzel bir mekan kazanmış olurdun. veya gaz seyirciden kurtulup istanbula taşınman gerekiyor. trabzon halkı sırf balon.

  • sumoglu09 Mart 2013 13:01

    Yönetim sağlıklı karar alamıyor, şenol hocam gidince ileriyi düşünerek mustafa akçay hocam ilk adım olabilirdi, korkarım tolunay hocamıda aynı akibet bekliyor...

  • fatih 09 Mart 2013 12:56

    ya bakıyorum şöyle son 20 yıla m ali yılmaz dan başka adam gibi profosyonel yonetıcı gelmedı takıma nerden buluyorlar bu cobanları baskan yapıyorlar sorun secenlerde topunuz sıl bastan gıdın ihanet olmaz merak etmeyin zaten orda olmanız ihanet

  • fati 09 Mart 2013 12:50

    sadri şener bırak git acemisin iş bilmiyorsun trabzonu bitirdin senin yüzünden futboldan soğudum yönetici kabiliyetin olsa gecen seneki kadroyu korur biraz daha eklemeler yapardın para diyeceksi n şenol hoca bu senin son yüz karan git artık elimde olsa seni o kulüpte bekci yapmam git de trabzonlu seyırcının futbol askını bıtırme

  • serkan09 Mart 2013 12:45

    2-3 kişiyi daha 6s satsın , öle gider iyice silip süpürmeden neden bıraksın. seneye şampiyonluk garanti oda 1461 takviyesiyle..

  • 09 Mart 2013 10:58

    bu adam kalsın semne ptt lig kupası garanti

  • ülger09 Mart 2013 09:25

    bence ayrıl, sen şike kelimesinden başka bir şey bilmiyorsun. yazık ettin o takıma

  • delı haydar09 Mart 2013 08:14

    baskan olarak durman trabzona zarar verır kendını dusunecegıne trabzonu dusunmen senın lehıne alacagın karar olur buna ınan sende bılıyorsunkı karar alınmıs duramayacaksın yol yakınken ayrıl

  • trabzonlu09 Mart 2013 08:08

    git yoksa bu takim ikinci lige gidecek