E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş: Ligi taşıyamadık...---

Şenol Güneş: Ligi taşıyamadık...

Şenol Güneş: Ligi taşıyamadık...
21 Nisan 2012 - 22:18 borsagundem.com

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçı sonrası iki takımın benzerliklerine vurgu yapıp ilginç bir yorum yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşma sonrası benzer dönemler geçiren iki takımın maçında galip geldikleri için sevinçliydi.
Güneş, iki takımın benzerliklerini şöyle değerlendirdi:
"Süper Final'in ilk maçını kaybaden iki takımın maçıydı. Aynı zamanda son haftalarda kazanamayan iki takımdık. Sezona baktığımızda da uzun süre Avrupa kupalarında mücadele edip ligi taşımakta zorluk çeken iki takımız."
Başarılı teknik adam 90 dakikayı ise şöyle değerlendirdi:
"İlk yarı oyun üstünlüğü bizdeydi. Pozisyon üstünlüğümüz de vardı. Ama final yerlerinde seçimlerimiz ve pas yüzdemiz yüzünden gol bulmakta sıkıntı çektik. İkinci yarıda golden sonra kontrol kayboldu. Oyun gitti geldi. Onlar da bizde gol bulabilirdik bu gidiş gelişte. Kontrollü oynamak istediğimiz zaman rakibin baskısı da oldu. Ama neticede maçı taşıdık."
"KAZANMAYA YAKIN TARAF BİZDİK"
Güneş galibiyeti hak ettiklerini ise şu ifadeyle dile getirdi: "Kazanmaya yakın taraf bizdik. Ama Beşiktaş bizim hatalarımız ve yaptıkları hamlelerle etkili pozisyonlar buldu. Oyuncularımın isteği iyiydi. Seyircinin desteği de iyiydi. Temiz duygularla sahaya çıkan oyuncularım hak etti."
Tecrübeli çalıştırıcı bundan sonrası için ise şöyle konuştu: Bayan seyircilerin doldurduğu, destek olduğu bir maçta kazanmak sevindirici. Uzun süredir kazanamamanın stresi de vardı. Umarım buradan kazandığımız morali iyi kullanırız. Yarış devam ediyor. Beşiktaş'a karşı bir adım öne geçtik ama yukarıdakilere göre gerideyiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)