E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'ten Quaresma açıklaması---

Şenol Güneş'ten Quaresma açıklaması

Şenol Güneş'ten Quaresma açıklaması
27 Aralık 2015 - 23:02 borsagundem.com

4-0'lık Torku Konyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü, Quaresma'nın hareketini de değerlendirdi

Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'u 4-0 mağlup ederek ilk yarıyı lider tamamlamayı garantilediği maçın ardından Siyah-beyazlı ekibni teknik direktörü Şenol Güneş, oyundan alındıktan sonra tepki gösteren Quaresma hakkında konuştu.

İşte Şenol Güneş'in Quaresma hakkında yaptığı açıklama;

Ricardo Quaresma'nın oyundan alınmasına tepkisiyle ilgili konuşan Şenol Güneş, "Zaman zaman hata yapan arkadaşlar var, bu olacaktır. İnsan olan yerde hata olacaktır. 11 tane oyuncuyla devam edilse, 11 oyuncuya parar verirdik. Oyuncuların çocuk gibi duyguları var. Küsmeler, kızmalar oluyor. Ben bunu tayin etmiyorum, oyuncular ediyor. Olcay bugün 11 başlayabilirdi. Quaresma'yı oyundan alma nedenimi açıklmaya gerek yok. Oyuncuyu bazen alırız, bazen tutarız. Çıkmasından sonra yaptıklarından daha çok kart görerek yanlış yaptı. Aynı yanlışı Mario da yaptı. Bunları düzeltmek durumundayız. Çocuklar hata yaptığı zaman çocuğa değil hareketine ceza veririz" diye konuştu.



QUARESMA NE YAPTI?

Beşiktaş'ın Kayserispor'la karşılaştığı maçta Şenol Güneş tarafından oyundan alınan Ricardo Quaresma, oyundan çıkarken oldukça tepkili bir şekilde sahayı terk etti.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Kayserispor'la oynanan 17. hafta maçında oyundan alınırken, Şenol Güneş'in bu kararına tepki gösterdi.

61. dakikada oyundan alınan Portekizli, tepkili bir şekilde sahadan ayrıldı. Quaresma'yı takım arkadaşları ve taraftarlar teselli ederken, yıldız futbolcu Şenol Güneş'in yanından geçti ve kulübeye gitti. Q7 sırtına verilen montu yere atarken daha sonra kulübede yerine oturduktan sonra kramponlarını yere fırlattı.

TÖRE'NİN GOLÜNE SEVİNDİ!

Qauresma'nın sinirli tavırları GÖkhan Töre'nin attığı müthiş golün ardından son buldu. Portekizli oyuncu Gökha Töre'nin attığı golün ardından yedek kulübesinde gülümsemesi dikkatlerden kaçmadı. Töre golün ardından yedek kulübesine gelerek Quaresma'ya salırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)