E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSercan Yıldırım Kiev yolcusu---

Sercan Yıldırım Kiev yolcusu

Sercan Yıldırım Kiev yolcusu
28 Ağustos 2011 - 15:06 borsagundem.com

Bursaspor'un yollarını ayırma kararı aldığı Sercan Yıldırım için de Ukrayna kulübü Dinamo Kiev'in yeşil beyazlı yönetim ile pazarlıklarını sürdürüyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Dinamo Kiev'in Sercan'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacağı ve satın alma opsiyon hakkını da isterlerse kullanabileceği ifade edildi. Dinamo Kiev, Sercan'ın transferinin gerçekleşmesi için öncelikle yıldız oyuncuyu tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçirmek istediği de gelen haberler arasında.

YURT İÇİ SATIŞI DÜŞÜNÜLMÜYOR

Bu arada Sercan Yıldırım'ı yurt içinden bir kulübe satmak istemeyen Başkan İbrahim Yazıcı'nın Dinamo Kiev'in dışında menajerler aracılığıyla Avrupa'da bir kulüp aradığı da gelen haberler arasında. Ertuğrul Sağlam'ın kadroda düşünmediği ve satılmasını istediği Sercan'a bir kulüp bulunamaması durumunda Dinamo Kiev'e kiralanmasına kesin gözüyle bakıyor. Tüm bu gelişmelere karşın Beşiktaş'ın da hafta başında Sercan için Bursaspor'un kapısını çalabileceği ifade ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)