E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSerdar Kesimal Fenerbahçe'de---

Serdar Kesimal Fenerbahçe'de

Serdar Kesimal Fenerbahçe'de
29 Mayıs 2011 - 04:54 borsagundem.com

Fenerbahçe Serdar Kesimal'in transferini, İlhan ve Okan’ı bonservisleriyle G.Ünal’ı ise kiralık verip, 2 milyon Euro da ödeme karşılığında bitirdi

SPOR Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, transferde de hız kesmiyor. Karabükspor’dan Emenike ve Gençlerbirliği’nden Orhan Şam’ı renklerine bağlayan sarı lacivertliler, dün akşam saatlerinde bir bomba daha patlattı. Fenerbahçe, başarılı savunma oyuncusu Serdar Kesimal’ın transferi konusunda Kayserispor Kulübü ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Halen milli takım ile birlikte Hollanda’da kampta bulunan futbolcu hakkında dün sarı lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Kayserisporlu Serdar Kesimal’ın transferi konusunda Kayserispor Kulübü ile tüm şartlar üzerinde anlaşmaya varmış ve imzalar atılmıştır” denildi. Ancak Fenerbahçe, bu transfer karşılığı önemli bir bedeli gözden çıkardı. Buna göre sarı lacivertliler, Kayserispor’a, futbolcuları İlhan Eker ve Okan Alkan’ı bonservisleriyle, Gökhan Ünal’ı ise kiralık olarak verecek. Ayrıca 2 milyon Euro da para ödeyecek.

Futbol hayatını 2009 yılına kadar Almanya’da sürdüren Serdar, 2009-2010 sezonunda Kayserispor’a transfer oldu. Sarı kırmızılı kulüpte başarılı bir futbol sergileyen genç yetenek, buradaki performansı ile A Milli Takım’a kadar yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)