E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıSert yükselen Ripple geriliyor---

Sert yükselen Ripple geriliyor

Sert yükselen Ripple geriliyor
05 Ocak 2018 - 11:36 borsagundem.com

Son bir aylık sürenin en hızlı yükselen kripto para birimi Ripple dün geç saatlerde başlayan düşüşünü bugün de sürdürüyor.

BORSAGUNDEM.COM

Son bir aylık sürenin en hızlı yükselen kripto para birimi Ripple dün geç saatlerde başlayan düşüşünü bugün de sürdürüyor.

Kripto para borsası Coinbase tarafından yapılan açıklamada, borsada yeni bir kripto para biriminin işleme açılması gibi bir plan olmadığı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Ripple değer kaybı yaşamaya başladı.
Coinbase, kendi blogu üzerinden yaptığı açıklamada "Bu bildirim tarihi itibarıyla GDAX ya da Coinbase üzerinden herhangi bir yeni kripto para birimini işleme açma yönüde bir kararımız yoktıur. Bunun aksi yönündeki iddialar gerçek değildir ve şirketimiz tarafından yapılmamıştır" ifadeleri yer aldı.

Coinbase CEO'su Brian Armstrong paylaştığı bir tweet ile aynı ifadeleri tekrarladı
Bitcoin Cash'in geçtiğimiz ay Coinbase üzerinden işlem görmeye başlamasının ardından kripto para piyasalarına bir dedikodu yayılmış ve Coinbase'in yeni bir kripto parayı daha borsaya dahil edeceği ve bunun büyük olasılıkla ripple olacağı iddia edilmişti. Coinbase'den gelen açıklamalar bu dedikoduları tamamen yalanlamış oldu.

Ripple geçtiğimiz yılı yüzde 40 binin üzerinde bir yükselişle tamamlamıştı. Yıl sonu kapanışını 2.80 dolar seviyesinden gerçekleştiren Kripto para yeni yılla birlikte yükselişini sürdürerek dün 3.84 dolara kadar ulaştı. Kirpto paranın pazar payı etehereumu geçerek bitcoinin ardından ikinci sıraya yerleşti. Ardından küçük kar satışları ile 3.60 dolara geriledi.

Ancak Coinbase'den gelen açıklamaların ardından düşüşüne hız veren ripple 2.5280 dolara kara geriledikten sonra şu sıralarda yüzde 5.13 değer kaybı ile 2.9736 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)