E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporServet'e şok üstüne şok---

Servet'e şok üstüne şok

Servet'e şok üstüne şok
05 Mart 2012 - 06:55 borsagundem.com

Sivasspor ile karşılaşacak Galatasaray'da formayı Semih'den alamayan, Milli Takım kadrosuna seçilmeyen Servet, kulübeyi de kaptırdı

Stoper mevkiinde Semih ve Ujfalusi'den vazgeçmeyen teknik direktör Fatih Terim, yedek kulübesi için ise son haftalarda olduğu gibi Servet Çetin-Gökhan Zan ikilisi arasında tercihini Gökhan'dan yana kullandı.
Sivasspor maçının kadrosunda kendisine yer bulamayan tecrübeli futbolcu, böylece son 9 karşılaşmada sadece bir kez kadroya girebildi.
Son olarak 14 Ocak'ta oynanan 5-1'lik Kardemir Karabükspor maçında ilk 61 dakika forma giyen Servet, 25. haftadaki Gaziantepspor maçında (4 Şubat) ise yedekler arasında yer almıştı.
Mukavelesi sezon sonunda bitecek olmasına rağmen henüz yeni sözleşme teklif edilmeyen Servet ayrıca, Slovakya ile karşılaşan A Milli Takım'ın aday kadrosuna da giremedi.
Sarı-kırmızılılarda Sivas maçı kadrosuna giremeyen diğer futboclular ise kaleci Ufuk, Çağlar, Serkan, Ayhan, Mehmet Batdal ve kart cezalısı Engin Baytar oldu. 
Hürriyet - Gökhan Karataş

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)