E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivServis zamanı gelen araç, kapıdan alınacak---

Servis zamanı gelen araç, kapıdan alınacak

Servis zamanı gelen araç, kapıdan alınacak
20 Temmuz 2013 - 14:08 borsagundem.com

AVEK, Volkswagen müşterileri için yeni bir hizmet daha sunuyor

Avrupa’da yapılan müşteri memnuniyeti araştırmasında ödüllü bir Yetkili Servis olan AVEK, sunduğu ayrıcalıklar arasına yeni bir hizmet daha ekliyor. Kampanya kapsamında; Volkswagen müşterileri, araçlarını servise kadar götürmeyecek, servis yetkilileri kapıdan alıp, kapıya teslim edecek.
İstanbul Tekstilkent’te bulunan VW Bayisi AVEK Otomotiv, aracını ihtiyaç anında servise götürmek zorunda olan VW sahipleri, artık bu zahmete katlanmayacak. Çünkü AVEK Servis yetkilileri aracı kapıdan alıp, kapıya teslim edecek. Üstelik bu hizmet için ek bir ücret talep edilmiyor.
Volkswagen’in Avrupa’da yaptığı müşteri memnuniyeti araştırmasında “2010 yılı En İyi 100 Volkswagen Yetkili Servisi” arasına giren AVEK , İstanbul’un her noktasından VW araçları tek bir telefonla ücretsiz olarak alıp, servis bakımları yapıldıktan sonra  teslim edecek.Yetkili personel tarafından tekrar kapıya teslim edilen aracın servis ücreti de kampanya kapsamında kredi kartıyla da ödenebilecek.
Hizmetlerden yararlanmak için sadece randevu almak yeterli. AVEK Otomotiv, satış, servis, orijinal parça ve sigorta hizmetlerinin yanı sıra servis binasında araç sahiplerinin zamanlarını keyifli geçirmeleri için bilardo, DVD ve multi medya salonu, kafeterya, lostra, simülatör, kablosuz internet, sabit internet cafe ve bay-bayan kuaför salonuyla müşterilerine farklı ve özel hizmetler sunuyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)