E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Severek ayrılacağım'---

'Severek ayrılacağım'

'Severek ayrılacağım'
25 Eylül 2012 - 09:00 borsagundem.com

Kocaman, "Zamanı geldiğinde severek ayrılacağımdan herkes emin olabilir" açıklamasında bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a 0-0 berabere kaldıkları maçta, sarı-lacivertli ekipte göreve başladığı günden bu yana Kadıköy'de ilk kez kaybetmeye bu kadar yakın olduklarını söyledi.
Kocaman maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Olympique Marsilya karşısında 2-0 öndeyken 2-2 berabere kaldıkları maçın oluşturduğu psikolojinin etkilerini yaşadıklarını anlatarak, ''Bu maç, göreve başladığım günden bugüne değin içeride oynadığımız maçlarda kaybetmeye ilk defa en yakın olduğumuz maç olarak görünüyor. Sırtımızda bir kambur olarak görünen psikolojik bir durum vardı. Bu Olympique Marsilya karşısında maçı 2-0'dan beraberliğe getiren durumumuzdu. Bu zihinsel yükle maç öncesi Samandıra'da maç konsantrasyonu çok yüksek görünmüyordu. Endişe verici bir durumdu, ancak maç böyle olmadı'' diye konuştu.
Karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümünün, her iki takım için de sert bir şekilde oyununu kabul ettirmeye çalıştığı dakikalar olarak, geçtiğini anlatan Kocaman, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:
''Maçın başında çok genişledi oyun. İki taraf da hemen sayıyı bulabilirdi. Rakibimiz karşısında etkili oyunumuzu ortaya koymaya başladık, topa daha fazla hükmetmeye, pas yapmaya, kenarlara doğru gitmeye başladık. İlk yarının sonuna kadar kontrolü elimizde tuttuk.
İkinci yarı bu oyunu tutabilmekti temel amaç. Böyle olmadı, rakibiz önde baskı yaratmaya çalıştı. Sonra tekrar oyunu kontrol etik ve rakip kaleye gitmeye başladık. Son 15 dakikalık periyotta kendi ayağımızdaki toplarla Trabzonspor'un en etkili hücum şekli olan hızlı hücum için hatalı davranışlarda bulunduk. Her iki takımın da galibiyete çok yüksek arzu duyduğu, yeterli pozisyon ürettiği ancak zaman zaman beceri noksanlığı zaman zaman da kalecilerin becerisiyle elde edemediği bir maç oldu.''
Olympique Marsiyla maçından sonra Trabzonspor karşısında alınan beraberlikten dolayı futbolcularına herhangi bir sitemde bulunmanın anlamı olmadığını kaydeden Kocaman, ''Çünkü çok güçlü bir şekilde mücadele ettiler'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)