E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarSEVGİLİ BAKAN HİÇ PARA KALMADI---

SEVGİLİ BAKAN HİÇ PARA KALMADI

SEVGİLİ BAKAN HİÇ PARA KALMADI
18 Mayıs 2010 - 08:24 borsagundem.com

İngiltere’de geçen hafta göreve başlayan yeni hükümeti bekleyen zorlukları bir cümlelik mektup tüm açıklığıyla ortaya çıkardı

Times gazetesinin haberine göre yeni Hazine Bakanı David Laws, göreve başladığı gün ofisinde selefi Liam Byrne tarafından yazılmış bir mektup buldu. Tek cümlelik mektupta, “Sevgili Hazine Bakanı, korkarım hiç para kalmadı” yazıyordu. Laws gazetecilere yaptığı açıklamada, “Mektubu bulduğumda, eski bakanın bana önümüzdeki aylarda yapmam gerekenlerle ilgili olarak tavsiyelerde bulunacağımı ummuştum. Ancak maalesef mektubu açtığımda, bir cümlelik bir ifadeyle karşılaştım. Dürüstçe yazılmış bir mektuptu ancak ben daha yararlı bir tavsiye beklerdim.” dedi. Byrne ise mektubun sadece bir şaka olduğunu söyledi. Cuma bütçe açıklanıyor İngiltere’de Muhafazakar Parti’yle Liberal Demokrat Parti’nin kurduğu koalisyon hükümeti öncelikle rekor düzeydeki bütçe açığını azaltmayı hedefliyor. Bu amaçla hazırlanan olağanüstü bütçe, 22 Haziran’da kamuoyuna açıklanacak. 163 milyar sterline varan bütçe açığı ülkenin gayri safi yurtiçi hasılasının yaklaşık yüzde 12’sine denk geliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)