E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSeydou Trabzon'u parçaladı---

Seydou Trabzon'u parçaladı

Seydou Trabzon'u parçaladı
18 Ekim 2011 - 18:43 borsagundem.com

Inter'i Milano'da yıkan Trabzonspor Moskova'da ağır darbe aldı

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında, CSKA MOSKOVA ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Trabzonspor, zorlu maçtan puanla dönmek istiyor.
Grupta ilk maçında deplasmanda Inter'i 1-0 mağlup eden, ikinci maçında ise sahasında Lille ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdüren bordo-mavililer, 8 eksiğe rağmen zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao ile yapılan maçta hakem tarafından tribünlere gönderilen ve 2 maç ceza alan teknik direktör Şenol Güneş'in cezası sona erdi. Inter ve Lille maçıyla cezasını çeken tecrübeli teknik adam, bu karşılaşmada yedek kulübesindeki yerini alabilecek.
KADROLAR
CSKA MOSKOVA: Gabulov, Ignashevich, Alesei Berezutski, Vasili Berezutski, Semen Fedotov, Dzagoev, Mamaev, Tosic, Aldonin, Doumbia, Vagner Love
YEDEKLER: Sergey Chepchugov, Deividas Semberas, Kirill Nababkin, Georgi Shchennikov, Aleksandrs Cauna, Aleksandr Vasiljev, Serder Serderov
TRABZONSPOR: Tolga Zengin, Marek Cech, Glowacki, Giray Kaçar, Celustka, Serkan Balcı, Adrian Mierzejewski, Didier Zokora, Gustavo Colman, Alanzinho, Halil
YEDEKLER: Bora Sevim, Tayfun Cora, Mustafa Yumlu, Ferhat Öztorun, Aykut, Marek Sapara, Pawel Brozek
MAÇTAN NOTLAR
- 86. dakikada Seydou'nun kaydettiği golle fark 3'e çıktı.
- Rus takımı, 76. dakikada Cauna'nın attığı golle farkı 2'ye çıkardı.
- CSKA Moskova, Doumbia'nın 29. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ülkenin taraf tarı.18 Ekim 2011 22:11

    Şenol güneş en büyük hatayı oyuncu değişikliği yaparken maçın kaderini değiştirdi daha ilk oyuncuyu değiştirirken hemen yerin sadri şeneri alacaktıki oyunun kaderi değişecekti,allah daha beter tsin sizleri beterin beteri olursunuz inşallah.bana kötü söz söyleyene 2 kat iade ediyorum.işte sadrişener efendi hiçbir zaman dost değilde düşman çok kazanırsın.