E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaShiller: Piyasa için riskli bir dönemdeyiz ---

Shiller: Piyasa için riskli bir dönemdeyiz

Shiller: Piyasa için riskli bir dönemdeyiz
26 Eylül 2018 - 10:35 borsagundem.com

Nobel ödüllü ünlü ekonomist Robert Shiller, piyasalara ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu

Nobel ödüllü ekonomist Robert Shiller, piyasada "riskli bir dönemde" olduklarını, yatırımcıların şirketlerin karları konusunda artık yeterince kuşkucu olmadıklarını ve bu durumun ABD hisse senedi piyasasının dünyadaki en pahalı piyasa haline getirdiğini söyledi.

Bir ayı piyasasının uyarı vermeden gelebileceği konusunda ihtiyatlı olduğunu belirten Shiller, "2000 yılında olduğum kadar kötümser değilim. Piyasa yıllarca yukarı gidebilir. Dönüş noktalarını öngörmek konusunda çok iyi değilim. Ancak şu anda riskli zamanlarda, özellikle ABD'de yatırım konusunda, olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaan26 Eylül 2018 15:25

    Bence de Amerikanin piyasasi çoğu piyasaya göre pahalı hale gelmiş durumda. Dünya piyasalarında Fazla değerlenen dolar vede ambargo ticaret uygulamaları yüzünden dünya ticaret çarkları yavaşlamaya egilimine girmeye başladı. Amerika kendi ticaretimiz için dünya ticaretinin durması önemli değil diyor belki ama, dünya ticareti iyice zayıflama gösterir ise bunun etkisi yine Amerika'ya da yansıyacak, bunu düşünmüyor lar bence