E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklarda 8 derece düşüş olacak---

Sıcaklıklarda 8 derece düşüş olacak

Sıcaklıklarda 8 derece düşüş olacak
06 Ocak 2015 - 08:13 borsagundem.com

Yurt genelinde hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacak

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan  son değerlendirmelere göre  Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyıları dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Güney Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz Kıyıları ile Güneydoğu 
Anadolu Bölgesi'nde yağmur ve sağanak  yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Marmara'nın doğusu, Antalya'nın doğu ilçeleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin doğusu ile Isparta, Afyonkarahisar, Kütahya, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Şanlıurfa çevrelerinde kuvvetli  Doğu Anadolu'nun batısı, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.
Rüzgarın batı bölgelerde kuzey, doğu kesimlerde güney yönlerden yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde kuvvetli ve 
zaman zaman fırtına şeklinde (60-90 km/saat) esmesi bekleniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)