E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSıfır, sıfır, sıfır, sıfır...---

Sıfır, sıfır, sıfır, sıfır...

Sıfır, sıfır, sıfır, sıfır...
29 Aralık 2012 - 08:35 borsagundem.com

Süper Lig'de 2012-13 sezonunun ilk yarısı müthiş bir heyecana sahne olurken, '4 Büyükler'deki bazı futbolcular bu heyecana dahil olma fırsat bulamadı

Spor Toto Süper Lig'de 2012-13 sezonunun ilk yarısı tamamlanırken, özellikle '4 Büyükler'de forma aslanın ağzındaydı! Büyük bir çekişmenin yaşandığı Süper Lig'in ilk yarısında '4 Büyükler'in kadrosunda yer alan bazı isimler, bu heyecana dahil olma fırsatı bulamadı.

SADECE QUARESMA VE BAROS DİLE GETİRİLDİ AMA...
Gazeteport'un haberine göre sezonun ilk yarısında forma şansı bulamayan isimlerin başında (aldıkları yıllık ücretler nedeniyle) Beşiktaş'la sözleşmesini fesheden Ricardo Quaresma ile Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Milan Baros gösterilse de '4 Büyükler'deki birçok futbolcu, henüz lig heyecanını yaşayamadı.
GALATASARAY'DA İKİ İSİM DAHA FORMA GİYEMEDİ
Galatasaray'da Milan Baros'un yanı sıra Gökhan Zan ve Furkan Özçal ligde hiç süre alamazken, daha önce Milli Takım'a kadar yükselen iki futbolcudan Ceyhun Gülselam 7, Çağlar Birinci ise 18 dakika Sarı-kırmızılı formayı terletebildi.
FENERBAHÇE'DE SÜRE ALAMAYAN TEK FUTBOLCU
Fenerbahçe'de ise Özgür Çek bu sezon hiçbir lig maçında forma giymezken, Sarı-lacivertliler'in lig ilk haftasında oynadığı Sanica Boru Elazığspor maçında 58 dakika görev yapan Orhan Şam ilk yarının sonuna kadar lig maçlarında şans bulamadı.
BEŞİKTAŞ'TA KADRO DIŞI KALANLAR...
Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'yla birlikte kadro dışı bırakılan Burak Kaplan, Tanju Kayhan ve Rıdvan Şimşek, Siyah-beyazlılar'da süre alamayan isimlerden bazıları oldu.
Sezonun şanssız ismi İsmail Köybaşı'nın sakatlığı nedeniyle görev yapamadığı Siyah-beyazlılar'da ayrıca genç futbolculardan Atınç Nukan da forma şansı bulamadı. Yıldız adayı Muhammet Demirci ise ligde sadece bir dakika forma giydi.
TRABZONSPOR'DA DA FORMA BULAMAYAN İSİMLER VARDI
Trabzonspor'da ise takımdan gönderilmesi beklenen Marek Cech, ligin ilk yarısında forma şansı bulamadı. Bordo-mavililer'de ayrıca süre alamayan bir diğer isim Zeki Ayvaz olurken, Ferhat Öztorun ise sadece 6 dakika görev yapma fırsatı buldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)