E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSiha korkusundan tatbikat başlattılar---

Siha korkusundan tatbikat başlattılar

Siha korkusundan tatbikat başlattılar
23 Temmuz 2020 - 14:21 borsagundem.com

Türkiye'nin Azerbaycan'a SİHA satma kararı, Ermenistan ve Rusya'yı alarma geçirdi. İki ülke bölgedeki SİHA tehditlerine karşı ortak bölgesel hava savunma tatbikat başlattı.

Ermenistan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Şuşan Stepanyan, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, bugün Ermenistan'da Rusya ile ortak hava savunma sistemleri tatbikatı başlattıklarını belirterek, tatbikatın amacının “keşif ve silahlı insansız hava araçlarına (SİHA) karşı mücadele yöntemlerinin incelenmesi” olduğunu kaydetti.

Tatbikat sırasında SİHA’lara karşı yeni mücadele yöntemlerinin geliştirileceğini aktaran Stepanyan, “Tatbikata Rus ve Ermeni hava savunma sistemlerinin komutanları, Rus ve Ermeni avcı savaş uçakları ve Ermenistan ordusunun hava savunma sisteminin bütün birlikleri katılıyor.” ifadelerini kullandı.

Türk SİHA'ları Ermenistan sınırında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSŞÖR23 Temmuz 2020 17:44

    Ermenistan ın bu harekati yapabilecek ne ekonomik nede askeri gücü var.adamlar ekmek bulamıyorlar ki yesinler.bu harekatı fransa ve rusya ortak yaptılar.amaç Türkiye son zamanlarda rusya dan doğalgaz alımını azalttı ve azerbeycan iran katar dan alıyor bir yandan da LNĞ  gemisi yaptırtı terminallar kuruldu  sıvılaştırılmış doğalgazı ucuz olan yerlerden alınca rusya adeta çılğına döndü.rusya nın durumu çok kötü gelecekte.34 askerimizi şehit etmeyecekler di.bunun intikamını er yada geç ekonomik olarak alacağız.