E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞike davası onları da vurdu---

Şike davası onları da vurdu

Şike davası onları da vurdu
24 Şubat 2012 - 07:24 borsagundem.com

Şike davasına kilitlenen F.Bahçe’de 4’ü sözleşmesi biten, 3’ü de kiralık 7 oyuncu hâlâ yönetimden haber bekliyor

Emre, Selçuk, Bekir ve Mert’in yanı sıra Yobo, Ziegler ve Bilica’daki belirsizlik sürüyor. Emre’nin menajeri Bulut’un “Mayısı beklemeyiz” mesajına karşın, yönetim bu isimler için girişimde bulunmadı. F.BAHÇE’DE sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcuların durumu can sıkacağa benziyor... Nedeni ise kulübün şike soruşturması kapsamındaki durumu ve yaşadığı maddi sıkıntı düşünüldüğünde sözleşmesi bitecek olan 7 futbolcu şimdiden kaderlerine terkedilmiş gibi görünüyor. Sarı-lacivertli ekipte yerli oyunculardan Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Bekir İrtegün ve genç file bekçisi Mert Günok bu sezon sonunda serbest kalıyor.
-AYRICA kiralık olarak takımda görev alan Yobo, Ziegler ve Bilica da kulüpten haber bekliyor. Ancak şike davasına ve 27 Şubat’ta yeni başkanının belli olacağı Futbol Federasyonu seçimine kilitlenen yönetim gelecek sezonun planlamasını ikinci plana attı. Şu ana kadar ne sözleşmesi biten oyuncularla ne de kiralık oynayan futbolcularla ilgili olarak bir görüşme yapıldı.
-SPORTİF ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın da tek düşüncesi bu sezonu şampiyon olarak bitirip geçen sezon gölge düşürülen şampiyonluğun haklılığını kanıtlamak.
KOCAMAN ÇARESİZ
-ÖNCEKİ gün Emre ile başlayan mini kriz menajeri Ahmet Bulut’un “F.Bahçe’den bugüne kadar henüz böyle bir teklif yapılmadı. Ama bu çok normal. Şike davası nedeniyle kulübün içinde olduğu ortamı hepimiz biliyoruz. Şuan bekliyoruz; ama mayısa kadar bekleyemeyiz. Emre’nin sözleşmesi 31 Mayıs’ta bitiyor. Doğal olarak bana telefonla teklifler geliyor. Avrupa’dan ve diğer kıtalardan teklifler var. Emre’yle konuştum; bir iki hafta içinde, en geç bir ay sonra biraraya gelerek, kendisine gelen teklifleri değerlendirip karar vereceğiz. Emre şu an F.Bahçe’de şampiyonluğa oynuyor ve transferi düşünmek istemiyor. Ben de menajeri olarak, kendisine yansıtmadan işimi yapmaya çalışıyorum. Bekleyip göreceğiz” sözleriyle tekrar gündeme geldi.
-TEKNİK direktör Aykut Kocaman öğrencilerinden ayrılmak istemese de yönetimden bu konuda bir talep gelmediği için elleri kolları bağlı gelişmeleri takip ediyor.
Ligde F.Bahçe’den centilmeni yok
-SÜPER Lig’in geride kalan 27 haftasında toplam 138 futbolcu sarı, 73’ ise kırmızı kart yüzünden cezalı duruma düşerken F.Bahçe bu alanda en centilmen takım olarak göze çarptı. Futbolcuları 6 kırmızı, 14 de sarı kart cezası alan Mersin ligin en ‘hırçını’ olurkenken, Aykut Kocaman’ın öğrencileri ise 1 kez kırmızı, 4 kez de sarı kart cezasıyla formadan yoksun kaldı.
Zemin şikâyeti korkuttu
-G.SARAY’IN Eskişehir deplasmanında oynadığı maçta teknik direktör Fatih Terim’in zemini şikâyet etmesi, Aykut Kocaman ve kurmaylarının da gözünü korkuttu.
-SAHA ile ilgili son bilgileri alan teknik heyet, zeminin olumsuz hava koşulları nedeniyle bozuk ve neredeyse buz pistine dönecek olmasından dolayı endişeye kapıldı. Takımın teknik oyunculardan kurulu olmasından dolayı pas trafiğinde zorlanacağını düşünen Kocaman’ın yardımcıları krampon seçiminde de hassas davranacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)