E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞike davasında 18. raunt---

Şike davasında 18. raunt

Şike davasında 18. raunt
31 Mayıs 2012 - 10:11 borsagundem.com

Futboldaki şike davasında aralarında Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 9’u tutuklu 93 sanık hakkında açılan dava bugün devam ediyor

Rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugünkü duruşmaya da katılamayacak.
DURUŞMADAN NOTLAR
Faruk Yaşar: Ben Gençlerbirliği kalecisine dua edecektim gol yemesin diye, Trabzonspor maçındaydı. İlhan Bey genelde maçları seyretmez. Maç sonraları genelde beni arar ben de maçla ilgili yorum yaparım. İlhan Beyle ortak inşaat işi yaparız. 20 kusür yıldır stadın mekanik işlerini yaparım. İlhan Bey'le şahsi olarak bir inşaat ilişkisi içinde bulunmadık.
Hakim: Faruk, hangi kaleciye dua edecektin?
-Tutuksuz sanık Volkan Bahçekapılı: Menajer değilim. Daha önce avukatım Sami Dinc'ti. Beni sınava o çalıştırdı. Geçmiş senenin sorularına bak dedi..
- Erdal Şahin: Kuaforüm, Yusuf Turanlı'yı tanırım. Teknik takipte çekilen fotoğrafta, yapılan görüşmemiz planlı olmayan doğaçlama gelişen bir muhabbet amaçlıydı. Ben onlarla sadece işten çıktıktan sonra, akşam saatlerinde görüşüyordum.
-Yusuf Turanlı ile ilgili tanık Erdal Şahin konuşuyor.
-Duruşmaya menajer Yusuf Turanlı ile başlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)