E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞike soruşturması Trabzon'u etkilemez---

Şike soruşturması Trabzon'u etkilemez

Şike soruşturması Trabzon'u etkilemez
21 Temmuz 2011 - 08:32 borsagundem.com

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmanın kulübü etkilemeyeceğini söyledi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmanın kulübü etkilemeyeceğini söyledi.Şener, ''Bu olay Trabzonspor Kulübü'nü etkilemez. Bize isnat edilen bir şey yok zaten. Kendi ifadelerimizi verdik, serbest kaldık.'' dedi. Şener, Muğla'nın Bodrum ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Etik Kurulu'nun liglerin ertelenmesiyle ilgili kararı bu hafta sonu vereceğini ifade ederek, prosedürün öyle olduğunu belirtti. Soruşturmayla ilgili yargı sürecinin devam ettiğini ifade eden Şener, ''Bizim divan kurulu 'şampiyonluğu istiyoruz' dedi. Tabii bizim süreç bir yargı süreci olduğu için yorum yapmak doğru değil. Bu divan kurulunun söylediği bir şey. Herkes bir şey söylüyor.'' diye konuştu. Bu konuda fazla konuşmanın doğru olmadığının altını çizen Şener, şunları söyledi: ''İstanbul basını Trabzon'daki yerel basından daha kuvvetli ve etkili. Bu süreç nasıl devam edecek hiç bilmiyorum. Çünkü yargı kararı verecek, yorum yapmamız da yanlış. Futbol Federasyonu'nun birtakım talimatnameleri var. Buna da herkes uymaya mecbur. İnşallah hayırlısı olur. İnşallah herkes iyi olur, futbol için iyi olur. Yapacak bir şey yok, söylenecek bir şey yok.''
Bu arada Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler, ligle ilgili kesin bir karar vermeyen Türkiye Futbol Federasyonu'na adeta ateş püskürdü. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kaldığını ve tüm yöneticileri serbest bırakılan Trabzonspor'un bu olaydan aklandığını savunan gazeteler, Fenerbahçe'nin de federasyonu tehdit ettiğini savundu. İlkhaber Gazetesi, "Futbol Federasyonu erteleyip duruyor" ve "Fener'e eş aramayın" başlıklarının altında, "Futbol Federasyonu yine beklentileri boşa çıkardı. Radikal kararlar alması beklenen federasyon, sadece Süper Kupa finalini ileriki bir tarihe erteledi." haberini yayınladı. Gazete ayrıca, "Dağ fare doğurdu!" başlığı altında da, "TFF, Fenerbahçe'yi küme düşürmemek ve şampiyonluğu Trabzonspor'a vermemek için var gücüyle direniyor." haberine yer verdi. Karadeniz Gazetesi ise, "Belge gelmeden lig başlamaz!" ve "Trabzonspor'u bu işe kimse bulaştırmasın" başlığını attı.
Kaleci Tolga Zengin'den müjdeli haber
Hollanda kampında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren kaleci Tolga Zengin, Bordo-Mavili taraftarların yüreğine su serpti. Tolga, Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçına kadar hazır hale geleceğini belirterek, "Hafif ağrılarım var ama ağrılarım olsa dahi Benfica maçında oynamak isterim. Kendimi hazır hissediyorum." diye konuştu. Bu arada Trabzonspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 27 Temmuz Çarşamba günü Portekiz'de Benfica takımı ile yapacağı maçı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Stephan Studer yönetecek. Öte yandan Trabzonspor'un Benfica ile yapacağı rövanş maçının Trabzon'da oynanmasının tehlikeye girdiği öğrenildi. 11. Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları nedeniyle Avni Aker Stadı'nın zemininin bozulduğu ve bu kritik maçın Bordo-Mavili ekibin ikinci stat olarak belirlediği İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcun ky21 Temmuz 2011 08:50

    sadri bakan gemmiş olsun.mahkemeye olan güvenden söz ederken. mahkemelerin öde dediği temettüler ne olacaK.İŞİNE GÖRE MAHKEME NE GÜZEL İŞ .BAŞKAN GECİKME KY ZOR DURUMDA HAKKINI ÖDE..