E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaŞimdi de borsaya darbe---

Şimdi de borsaya darbe

Şimdi de borsaya darbe
04 Temmuz 2013 - 11:40 borsagundem.com

Mısır'da darbenin ardından hızlı yükselişle başlayan borsada işlemler durduldu

Mısır’da askeri darbeye rağmen güne yükselişle başlayan borsada işlemler durduruldu.
Askerin günlerdir devam eden eylemlerin ardından hükümete dengeleri bulma ültimatomunun gerçekleşmemesi üzerine hükümeti devirdiği ülkede, borsa güne yüzde 6 gibi yüksek bir kazançla başladı.
Yaklaşık 10 dakika süren işlemlerin ardından kazanç yüzde 6,4’ü gördü ancak sonrasında Mısır borsasında işlemlerin durdurulduğu açıklaması geldi.
İşlemlerin tam olarak neden durdurulduğu bilinmezken, ne zaman yeniden başlayacağı da açıklanmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı04 Temmuz 2013 13:22

    Başbakan spekülasyon yapanın ümüğünü sıkarım dedi yerliyi korkuttu. Spekülasyon serbest olana kadar dikkatli olmak lazım. Adam 100 bin lafını etti, artık oraya gitmeden benden oy alamaz. Sanırım seçim öncesi o noktayı gösterecek, borsa düşmesin diye mecburen yine AKP ye oylar gidecek.

  • Gunluk Degerler04 Temmuz 2013 13:13

    Gunluk Amerika , Asya ve Avrupa borsalarini takip ediyorum (yatirimci degilim sadece takip ediyorum). Butun borsalarin dustugu zamanlarda bizimki inanilmaz bir dusus yasiyor , sonraki gun toparlaniyor herkes ama bu bizim borsa nedense gene karamsar bir gun geciriyor... Nedir bunun aciklamasi???? Dun prtekiz %5.3 dustu , krize ragmen bugun toparlaniyor gibi ama bizde yokkkk...

  • ŞAŞKIN04 Temmuz 2013 12:09

    İNSANLAR DEMOKRASİNİN GELECEĞİNE İNANANDIĞI İÇİN YATIRIM YAPMAYA BAŞLAMIŞ DEMEKKİ DARBE DEYİL DEMOKRASİ,,

  • tred2104 Temmuz 2013 12:04

    yahu arkadaş biz nasıl bir finans merkezi olacağız.mısırın yüzünden dün yüzde 4 e yaklaşan düşüşe onlrda darbe olmasına karşın bu gün yüzde 7 ye varan yükseliş.onlar yükseliyor biz düşüyoruz.ne biçim söğüşleniyoruz yabancılara.......