E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaŞimşek: Kararların piyasa dostu olduğu belirtti---

Şimşek: Kararların piyasa dostu olduğu belirtti

Şimşek: Kararların piyasa dostu olduğu belirtti
20 Temmuz 2016 - 11:41 borsagundem.com

Şimşek, darbe girişimi sonrası, finansal piyasalarda etkin işleyişi sağlayabilmek için yatırımcılara mesaj vermeye devam ediyor

Darbe girişiminin önlenmesinin ardından bugün Ankara'da art arda iki önemli toplantı yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önce Milli Güvenlik Kurulu toplantısı, ardından da Bakanlar Kurulu toplanacak.

Piyasalarda alınacak çok önemli kararların neler olacağını merak konusu iken, Şimşek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Alınacak kararlar piyasa dostu olacak, yapısal reformlar önceliklendirilecek. Hedef kalıcı bir şekilde ihanet şebekesinin çökertilmesidir" dedi.

Şimşek, yaptığı açıklamada da, "Bugün alınacak kararlar ne olursa olsun ekonomide tahribat olmaması hususu dikkate alınacak, ekonomi önceliklendirilecek" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek bir önceki Twitter mesajında; "Spekülatörlere iki basit mesajım var:  - Türkiye sağlam makroekonomik politikaları uygulamaya devam edecek ve sermaye kontrolleri söz konusu değil" ifadelerine yer vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)