E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSinan Aygün hangi partiden aday?---

Sinan Aygün hangi partiden aday?

Sinan Aygün hangi partiden aday?
13 Aralık 2010 - 08:13 borsagundem.com

ATO Başkanı Sinan Aygün, yeni imajı ile yeniden Ankara gecelerine döndü

Hapisten çıktıktan sonra uzun süre ortalıklarda görülmeyen Ergenekon sanıklarından Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, yeni imajı ile yeniden Ankara gecelerine döndü.

Son olarak TÜSİAD’ın YİK toplantısı nedeniyle geçtiğimiz hafta Ankara’da verdiği resepsiyonda katılan Aygün’ün, kendisiyle özdeşleşen bıyıklarını kestiği görüldü. TÜSİAD üyelerinin bazıları Aygün’ü tanıyamadı.

Bazıları da, Aygün’ün yeni imajını beğenerek, gençleştiğini söyledi. ATO yetkilileri ise, Aygün’ün iki ay önce bıyıklarını kestiğini belirterek, TÜSİAD üyelerinin uzun süredir başkanı görmediği için tepki göstermiş olabileceğini bildirdiler.

Kulislerde ATO Başkanı Aygün’ün, 12 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde CHP’den milletvekili adayı olabileceği konuşuluyor.

Hüseyin Özay/Star

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eskitoprak13 Aralık 2010 22:52

    desteği vatandaştan alır,tuzukuruya verir..

  • tc vatandaşı13 Aralık 2010 10:15

    napsın adam, eşekten düşmüşe döndü... her gün ekranlarda gezerdi fakir fukaranın halini gözler önüne sererdi haklı olarak.. bizde vatandaş olarak sanırdık ki aygün de bizim gibi aç.. baksanıza bizim halimizden anlıyo.. amma tayyipcim dur bakalım dedi iki hamlede aygünü mat etti eşekten düşmüşe çevirdi kasasından 5 milyoncuk çıktı.. tayyip eleştirilerden kurtuldu, napsın aygün koltuk tatlı vatandaşın dertiyle dertlenmeyi bıraktı haklı olarak şimdi imaj değiştiriyo sayın arınç a iyi görünmek için gerçi sayın arınç da sayın aygünün son halini beğendiğini açıkca şu sözlerle ima etti ne demişti aygüne bu günlerde gözüme çok güzel görünüyon.. akp uzanı, doğanı, tsk,yı, tüsiat'ı, yarsav'ı özbeği, perinçeği, baykalı dize getirdi aygün kim oluyor...tayyip 20000 voltluk ampül gibi kendine sataşanı çarpıyo ki ne çarpma.. eşekten düşenlere sor şiddetini ben bilmem..