E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSİNPAŞ GYO NEDEN ÖNERİLİYOR?---

SİNPAŞ GYO NEDEN ÖNERİLİYOR?

SİNPAŞ GYO NEDEN ÖNERİLİYOR?
02 Mart 2010 - 14:56 borsagundem.com

Son günlerde isim borsa kulislerinde sıkca duyulan Sinpaş GYO analistlerin radarına girdi… Peki analistler bu hisseyi neden öneriyor?

Ekonomist dergisi bu haftaki kulis sayfalarında Sinpaş hisseleriyle ilgili beklentilere yer verdi. Ve hisseyle ilgili şu bilgiler verildi: “Süregelen 4 projesinden ayrı olarak şirket, 2010 yılında dört yeni proje ile 2 bin 935 adet konut arz edecek. 2011 yılında ise yeni konut arzının beş yeni proje ile birlikte yüzde 55’lik artış göstererek 4 bin 550 adet olacağı öngörülüyor. 2009 yılında ve şu ana kadar 2010 yılındaki güçlü hisse performansına karşın Sinpaş GYO’nun yeni projelerine ilişkin haber akışına ve bu yöndeki beklentilerin hissenin performansını olumlu etkileyeceği düşünülüyor. Bu nedenle hisse analistler tarafından öneriliyor.” Ekonomistin haberine ek olarak şirketin borsada kendi hisselerini alacağını açılması hisseyle ilgili beklentileri güçlendiiryor…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)