E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSırp futbolunun önemli ismine silahlı saldırı---

Sırp futbolunun önemli ismine silahlı saldırı

Sırp futbolunun önemli ismine silahlı saldırı
08 Ocak 2020 - 11:20 borsagundem.com

Sırbistan futbolunun efsane futbolcularından Darko Kovacevic Yunanistan'ın Başkenti Atina'da silahlı saldırıya uğradı. Yunan basınında yer alan haberlere göre ayağından vurulan Kovacevic'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sırp futbolunun önemli figürlerinden biri olan Darko Kovacevic Yunanistan’ın başkenti Atina’da silahlı saldırıya uğradı. Yunanistan basınında yer alan haberlere göre kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar Kovacevic’e silahla ateş etti. Ayağından vurulan 46 yaşındaki futbol adamının hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı.

Real Sociedad, Lazio ve Juventus takımlarında forma giyen ve Nihat Kahveci’nin Real Sociedad döneminden takım arkadaşı olan Darko Kovacevic’e yapılan saldırı ülkesi Sırbistanda’da büyük yankı buldu.

Futbolu 2009’da Olympiakos’ta bırakan Kovacevic son olarak Sırbistan Milli Takımı’nda sportif direktörlük görevini yürütüyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)