E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSize Özel Hisse Analizleri ve Ücretsiz Anlık Data!---

Size Özel Hisse Analizleri ve Ücretsiz Anlık Data!

Size Özel Hisse Analizleri ve Ücretsiz Anlık Data!
14 Aralık 2016 - 11:26 borsagundem.com

Hangi risk grubundan olursanız olun, ne vadede bir getiri planınız ve hedefiniz olursa olsun, ücretsiz yatırım danışmanlığı hizmetinden faydalanın

1991' den bugüne, sermayesi ve finansal gücüyle Türkiye'nin en güçlü yatırım kuruluşlarından birisi olan Gedik Yatırım, yatırım ürünlerine değer katan yenilikler ve yepyeni hizmetler ile yatırımcıların yanında olmaya devam ediyor.
Gedik Yatırım’da yeni hesap açan yatırımcıların, hesap açılış tarihinden itibaren ilk 30 gün içerisinde yaptıkları pay ve viop işlemlerinden elde edilen net komisyon gelirlerinin (borsa payı, veri yayın ücreti vb giderler çıkarıldıktan sonra kalan komisyon geliri) %50’si bir sonraki ay yatırımcılara iade ediliyor.
Ücretsiz Anlık Data(Canlı Borsa) ve 6 Ay Ücretsiz Yatırım Danışmanlığı yeni hesap açan yatırımcılara kampanya kapsamında sunulmaktadır.
Ücretsiz Anlık Pay Düzey 1 datası ile Gedik Mobil uygulaması içerisinden Borsa’yı Canlı takip edebilir ve işlem yapabilirsiniz. Ücretsiz Anlık Data için hemen tıklayınız.
Hangi risk grubundan olursanız olun, ne vadede bir getiri planınız ve hedefiniz olursa olsun, sermaye piyasalarındaki yatırım işlemlerinizde yatırım danışmanlığı hizmeti yatırımcılara sunulmaktadır. Aylık 46 TL ücreti olan bu hizmet ile yatırımcılara belirtilen BIST-TUM Rapor Ve Önerileri Danışmanlık Hizmeti ücretsiz sunulacaktır Ücretsiz Yatırım Danışmanlığı için tıklayınız
25 yıllık deneyime sahip Gedik Yatırım’da hemen hesap açın, yatırımlarınızı büyütün. Hesap açtıktan sonra yatırım danışmanlığı ve anlık data hizmetini ücretsiz alabilecek ve deneyimli Gedik Yatırım, Yatırım Danışmanları uzmanlığında yatırımlarınıza yön verebileceksiniz.
Danışmanlık kapsamında mesai saatleri içinde online olarak sorularınız, yatırım danışmanınız tarafından cevaplanacak. Gedik Yatırım’ın haftada en az bir kere olmak üzere düzenlediği piyasaların genel olarak değerlendirildiği webinarlarda ise sorularınızı konunun uzmanlarına canlı olarak sorma olanağına sahip olacaksınız.
Kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için tıklayınız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)