E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSizin Allah'ınız yok mu---

Sizin Allah'ınız yok mu

Sizin Allah'ınız yok mu
18 Kasım 2012 - 07:25 borsagundem.com

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı kimse tutamadı, sahaya bir daldı...

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının hakemi Fırat Aydınus'un Caner'e kırmızı kart göstermesinin ardından saha içine giren ve "Sizin Allahınız yok mu?" diye isyan eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçtan sonra da açtı ağzını yumdu gözünü. Karşılaşma ile ilgili değerlendirme yapması istenen Kocaman şöyle konuştu: Ne değerlendirmesi.Değerlendirmeyi MHK ve Fırat Aydınus yapmalı. Böyle bir şey yok. Fenerbahçe'nin cezası sanki bitmedi. 3 Temmuz'dan bu yana yapılanlar bitmedi bu bardağı taşıran son damla. Bu kadar işkence olamaz. Herşeyi içimize atıyoruz hep eziliyoruz. Bir ceza var. Kim verdi bilmiyorum ama maçı terkedip gidecektim. Ne maçı futbolu bırakıp gitmek istiyor insan. Aydınus, iyi bir hakem olabilir. Ama önyargılı. Bir takımın hele büyük bir takımın kaderiyle böyle oynanmaz. Ayıp, yazıklar olsun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 18 Kasım 2012 09:48

    neoynamıiş lan...utanmadan eskişehirin oynadıgı futbolu karalıyorsun maglubıyetten zor kurtuldun hala aglıyorsun bedavadan maç alacaktın degılmı ...gol attında saymadı..10 kikş mac kazanan çok takım var ...yenınce kralsınız yenılınce atın sucu baska taraflara ahlaksız aykut..ve ekıbı