E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder ve Muslera'dan iyi haber---

Sneijder ve Muslera'dan iyi haber

Sneijder ve Muslera'dan iyi haber
04 Aralık 2013 - 00:28 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor'a karşı oynadıkları ve penaltı atışları sonucunda tur atladıkları maçta çok fazla pozisyonu değerlendiremediklerinden yakındı.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Roberto Mancini, kupa maçlarının her zaman tehlikeli olduğunu kaydederek, "Ligde oynadığımız son maçın ardından henüz 48 saat geçti. Bugün ilk yarıda iyi oynadık, goller atık ve bir çok da pozisyona girdik. Orada maçı bitirmemiz gerekirdi. İkinci yarıda da pozisyonlarımız devam etti. Gol fırsatlarını değerlendiremediğinizde, ortaya enteresan şeyler çıkabiliyor" diye konuştu.
Takımda çok fazla süre alamayan oyuncuların bugün bireysel olarak kendilerini gösterme çabalarının takım oyununa negatif etkisi olup olmadığı sorusu üzerine Mancini, "Çok fazla forma şansı bulamayan futbolcularla sahadaydık ve kendilerini göstermek isteyebilirler. Fakat ana kural, ciddi oynamamız gerektiğidir. Girdiğiniz pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. Çünkü bugün çok pozisyon bulduk" ifadelerini kullandı.
İtalyan teknik adam, tribünlerden yükselen tepkilere de değinerek, "Taraftar bir takım için çok önemli unsurdur. Bilet alıp, fedakarlık yapıp geliyorlar. Mutlu olmadıklarında da düşüncelerini söyleme hakları var. Bu tepkileri normal" dedi.

Sneijder ve Muslera'dan iyi haber
Mancini, sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı olan Wesley Sneijder ve Fernando Muslera'yla ilgili olarak iyi haberler verdi.
Sneijder'in yarın İstanbul'da olacağını vurgulayan Mancini, "Her zaman Sneijder'den bahsediyoruz. Kendisi yarın İstanbul'da olacak. Ümit ediyoruz ki Juventus maçına kadar daha iyi duruma gelecek. Belki yüzde yüz performansını gösteremez ama yüzde 60'ını bile oynasa, Sneijder, Sneijder'dir" şeklinde konuştu.
Mancini, Muslera'nın ise 6 Aralık Cuma günü Elazığspor ile yapacakları maçta oynamasını beklediklerini vurguladı. 

"Transfer konuşmak için doğru zaman değil"
Devre arası transfer dönemine yönelik sorular üzerine İtalyan çalıştırıcı, "Şu anda aklımızda sadece Aralık ayı sonuna kadar oynayacağımız 6 maç var. Sadece bunu düşünüyoruz. Transfer konuşmak için doğru bir zaman değil. İkinci yarıya daha umutlu bakabilmemiz için, bu 6 maçtan en iyi sonuçları almamız gerekiyor" yanıtını verdi.
Mancini, normal sürede oyuncu değişikliği yapmaması konusunda da, "Maçta 2-0 öndeydik ve pozisyona da giriyorduk. Dürüst olmam gerekirse, skorun 2-2 olacağını düşünmedim. Cuma günü yine maçımız var ve yedek kulübesindeki bazı oyuncuları kullanmak istememiştim" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)