E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder'de pürüz çıktı---

Sneijder'de pürüz çıktı

Sneijder'de pürüz çıktı
19 Ocak 2013 - 18:42 borsagundem.com

Sneijder’in Inter’den talep ettiği iki milyon euroluk alacağı Galatasaray’ın ödemesi hâlinde transfer gerçekleşecek

İtalya’nın en saygın gazetelerinden La Gazetta dello Sport’un köşe yazarlarından, Wesley Sneijder’in yakın dostu olarak da bilinen Matteo Dalla Vite, Hollandalı futbolcunun Galatasaray’a transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Hafta içinde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun’un ifade ettiği gibi, Wesley Sneijder’in Inter’den iki milyon euroluk bir alacağının olduğunu doğrulayan Dalla Vite transfere ilişkin, “Galatasaray ile Wesley her konuda anlaştı. Ortada sadece Sneijder’in Inter’den temin etmesi gereken iki milyon euroluk bir alacak var. Galatasaray eğer bu bedeli öderse Wesley’nin Türkiye’ye transferi anında tamamlanır” yorumunu yaptı.
Sneijder’in mevcut durumunu analiz etmeyi sürdüren İtalyan gazeteci, “Galatasaray ile Inter arasında yapılan ‘esrarengiz’ madde, 5 Şubat’a kadar geçerliliğini koruyacak. Sneijder’in Premier Lig’den teklif beklediği ve hep bunu düşündüğü doğru. Galatasaray onun için elinden gelen tüm çabayı sarf ediyor ve Wesley’nin istediği şartları ona sunuyor. Önümüzdeki her saat belirleyici olacak” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RE RE RE RA RA RA,19 Ocak 2013 22:49

    iLK YARI BİTTİĞİNDEN BERİ BU SEYİRCİYİOYALADIN BAŞKAN AYSAL yalanların meydana çıktı fatih hocanın açıklamalarındanda belli oldu sana rest çekti neden bir başkan olarak bu seyirciyikandırmaya çalışıyorsun BEDELLİ sermaye artırımı yaptın birşey demedik birde daha bedellinin teri soğumadan bunun üstüne tekrar BEDELLİ açıkladın sen bizlerin gözünde beş para etmez bir insansın artık.neyazıkki yönetim hala seni o takımın başında tutuyor.

  • misafir19 Ocak 2013 19:17

    6S. taraftarı tekrar nasıl soyarım hesabı yapmaya başlamalı. 2 milyon euro ödesin seneye milan ondan verim alamazsa 6S. a bedelsiz olarak verir tabiki şnayder gelmek isterse.