E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıSocar ve Dünya Bankası'ndan anlaşma---

Socar ve Dünya Bankası'ndan anlaşma

Socar ve Dünya Bankası'ndan anlaşma
05 Şubat 2013 - 10:45 borsagundem.com

Socar ve Dünya Bankası petrol gazıyla ilgili anlaşma imzaladı

Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) ve Dünya Bankası (DB), SOCAR ile Petrol Gazının Yakılmasının Düşürülmesi Küresel Ortaklık (GGFR) programı arasındaki işbirliğinin dördüncü aşamasıyla ilgili anlaşma imzaladı.
Anlaşmayı SOCAR Çevre Konularında Başkan Yardımcısı Rafig Hüseyinzade ve DB`nin Azerbaycan Temsilcisi Larisa Leschenko imzaladı.
Gazın yakılmasının düşürülmesiyle ilgili olan bu işbirliği çerçevesinde SOCAR, 500 milyon metreküpten fazla petrol gazının toplayarak tüketicilere ulaştırdı.
GGFR ile işbirliğinin yeni aşaması çerçevesinde yakılan petrol gazın hacminin düşürülmesi ve Azeri-Çırag-Güneşli yataklarından çıkan petrol gazının kullanılmasıyla ilgili diyalog sürdürülecek. GGFR ayrıca, SOCAR`a ve Azerbaycan Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığına yakılan petrol gazının hacminin düşürülmesi ilgili kuralların ve yöntemlerin geliştirilmesinde yardım edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)