E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞok! Fatih Terim bunu ilk kez yaptı ---

Şok! Fatih Terim bunu ilk kez yaptı

Şok! Fatih Terim bunu ilk kez yaptı
18 Ocak 2013 - 23:28 borsagundem.com

Kasımpaşa maçı bitti, medya karşısına sert bir Fatih Terim geldi… Ve bir ilke imza attı

2-1 yenildikleri Kasımpaşa maçı sonrasında basın mensuplarının karşısına çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bomba açıklamalar yaptı… İlk defa basın toplantısında yazılı bir metin ile konuşan ve hiçbir soru almayan Terim, çok sert konuştu…
“Konuşmayacaktım ama kaybedince başka yerlere çekilebilir. Ben genel olarak sessiz kaldım, sessizlik de iyi bir yanıt. Bu önemli bir tavır. Çok önemli bir konu olduğu için her kelimeyi dikkatle seçiyorum.
Sessiz kalarak, gündemden kopmadan, olayları izleyerek, yazılanları takip ederek her şeyi daha iyi anladım ve kavradım. Çok iyi şekilde süzgeçten geçirip olayları izlemek insanlara çok şey katıyormuş. 2 senedir yaşanan ve yaşatılan sürekli başarıya rağmen bir camia durduk yere içerde çözülebiliyor ve karıştırılabiliyor. Bedel ödetmek gibi bir niyetim yok. Geçmişim muhasebesini yapmıyorum.
“ARTIK ÇOK SIKILDIM VE YORULDUM”
Geleceğe bakarken insanların atacağı 1 adıma 10 adım karşılık vermek isterken önüme çıkarılan şeylerden artık çok sıkıldım ve çok yoruldum. Burada herkese ama herkese sesleniyorum. Bir Galatasaraylı olarak, bu kulübe 40 yıl hizmet etmiş biri olarak, Galatasaray'ın bir elemanı olarak rahat ve huzurlu çalışacağım. Kişilerle değil saha ile ilgileneceğim.
Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. Hata yamak insanlara mahsustur. İnsanlara daha fazla zarar vermeden, Galatasaray markasının değerini zedelemeden ağız tadıyla içimizde daha iyi anlaşarak işimize bakalım. Herkes işini yaparsa çok daha huzurlu oluruz. Yeterince malzeme olduk, daha fazla olmayalım. İşimiz, maçımız inşallah başarılarımız konuşulsun. Bunu sizden özellikle rica ediyorum. Sustuğum için rahat değilim ama düşünmek zorunda olduğum bir takımımım var. Daha fazla olaylara müsade etmeyeceğim.
Unutmayalım ki; ne teknik direktör, ne oyuncular, ne yöneticiler, ne de başkan, hiçbiri Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'dan büyük olmadı olamaz da. Birtek gerçek var o da Galatasaray'dır...”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sasüsa19 Ocak 2013 09:53

    evet hisse senetlerindeki olaylar. 16 yıllık gelmemiş geliri ky ya borç olarak kaydet. ve peşin iste sonra borç azalıyor de. tüyü bitmemiş yetimin elindekileri al. yukarda allah var. ve herkes allaha dönecek. ve en büyük ALLAH tır...

  • Kaan KILIÇ19 Ocak 2013 08:18

    kasımpaşanın attığı gollerde süperdi,ders verir nitelikteydi...

  • ejhfdh19 Ocak 2013 03:15

    GS,yenildi ise kıyamet mi kopmuş,,Kasımpaşa kötü bir takım değil ki,üstelik deplesmanda oynuyor,her maçı kazanacak diye bir şey de yok.Bu bir süreç.Fener de yeniliyor,Bjk de.Yenilmesi sanki çok büyük bir olaymış gibi büyütülmesin.Kasımpaşa nın yenmesi gayet normal.

  • gayguy19 Ocak 2013 00:47

    GS ms hikaye En büyük Allah... GS.nin yöneticileri ky. yı öttürürken hala çıkıp bişeyden haberiyokmuş gibi konuşan f.terim'e de bakın, sap döner hesap döner unutmayın ey insanlar...

  • Erkan19 Ocak 2013 00:23

    Aysaldaki ruhsuzluk Terim'in tüm çabasına rağmen takıma gecmis. Terim'in kafasının maçta olmadıgı belli emreye tahammülünden oyuna geç mudalesinden ve ordu macından beri sinyal veren 4.4.2 sisteminden bisey yapmalı ister eleman olarak ister imparator olarak bisey yapmalı aslında benim bir fikrim var herkez susmalı imparator nediyorsa onu sorgusuz sualsiz YAPMALI ....

  • huzeyfe19 Ocak 2013 00:12

    emekli olup torun sevmenin zamanı gelmedi mi sayın terim